28 / 07 / 2024

Niğde Gümüşler Çamaşırhane

Niğde Gümüşler Çamaşırhane

Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Niğde Altunhisar İlçesi Gümüşler Beldesi Yeşilyurt Köyü'nde bulunan Çamaşırhane'nin taşınmaz kültür varlığı özelliği gösterdiği gerekçesiyle II. grup yapı olarak tescilinin uygun olduğuna karar verdi.

İslam Memiş'ten hem gram altın hem de gümüş için 'ons' alarmı! Bugün saat 14:00'ten sonra...

Finans analisti İslam Memiş, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) merakla beklenen faiz kararı öncesi ve sonrasına ilişkin beklentilerini duyurdu. İslam Memiş açıklamasında gram altın ve gram gümüşteki düşüşlere dikkat çekti ve yatırımcıları da uyardı.

İslam Memiş açıkladı: Bu yatırım, hem altını hem de gümüşü sollayıp geçecek!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  altın ve gümüşten bile daha karlı bir yatırım olarak o madeni açıkladı. İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

Son günlerde düşüşe geçen gümüşle ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşler kalıcı değil diyerek gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıklayarak ''ciddi alımlar yapardım'' dedi.

İslam Memiş'ten yastık altındaki gümüşler için uyarı geldi! Sisteme dahil edilmeli!

Son 10 yıldır yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için bir çok projenin üstlenildiğini ancak gümüşle ilgili bu konuda bir gelişme olmadığını belirten İslam Memiş'ten uyarı geldi. 

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.

Gümüşlerimizi bozduralım mı? Gümüş fiyatları ne olur?  Uzmanlar üstüne basa basa uyardı!

Gümüş fiyatları yükselmeye devam ediyor. Hatanın ikinci işlem gününde de gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüşlerimizi bozduralım mı? Uzmanlar üstüne basa basa uyardı...

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Gümüş fiyatları darmaduman oldu! Gümüş alacaklar acil baksın! İslam Memiş rakam verdi!

Gümüş fiyatları bu hafta sert düştü. Bugün de gümüş fiyatları aşağı yönlü hareket ederek resimden darmaduman oldu! Gümüş alacaklar hemen baksın! İslam Memiş rakam verdi.

Beykoz Gümüşsuyu ve İncirköy mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu Ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

''Elimizdeki gümüşler satalım mı, bekletelim mi?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Sakın sakın

Altın kadar kıymetli metal olan gümüş, bir çok yatırımcıya sahip. Son günelrde hayal kırıklığı yaşatan gümüş fiyatları yatırımcılarını endişelendiriyor. ''Elimizdeki gümüşleri bozdrualım mıi, bekletelim'' sorusunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi.

Ne altın, ne de gümüş! Buna yatırım yapanlar 1 yılda yüzde 434 kazandı!

Değerli metal lityuma yatırım yapanlar 1 senede tam yüzde 434 kazandı.  Açıklanan rakamlara göre, lityum bu performansıyla hem altını hem de gümüşü solladı...

Gümüş fiyatlarında sıcak gelişme! 1 Gram gümüşü olanlar bile dikkat! İşte 10 Temmuz 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları son günlerde aşağı yönlü hareket ederken sürpriz bir şekilde tırmanışa geçti. Gümüş, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde ne kadar? Gümüş kaç TL? Peki, 10 Temmuz 2022'de gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Temmuz 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları için beklenen tarih açıklandı! Gümüş yatırımcıları sıra size geliyor!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarını yakından takip ediliyor. Altın ve dolarda kritik tarih açıklamaları yapan analistlerden şimdi de gümüş için tarih verildi. Gümüş bugün kaç lira? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş yatırımcıları dikkat...

Niğde Gümüşler Çamaşırhane Haberi

Niğde Gümüşler Çamaşırhane

Turizm ve Kültür Bakanlığı Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun Niğde Altunhisar İlçesi Gümüşler Beldesi Yeşilyurt Köyü 10 pafta 1442 parselde bulunan Çamaşırhane yapısının II. grup yapı olarak tescilinin uygun olduğuna karar verdi. Karar, bugün (3 Aralık 2014 Çarşamba) tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte o karar;


NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI

KORUMA BÖLGE KURULU

KARAR


Dosya No                  : 51.01.0.26                                                           Toplantı Yeri

Toplantı Tarihi           : 30-31/10/2014-01/11/2014-85                                NİĞDE

Karar Tarihi...