06 / 07 / 2024

Niğde Kardeşler Camii

Niğde Kardeşler Camii

Niğde Müftülüğü'ne bağlı İbrahim Baloğlu Kur’an Kursu ve Kardeşler Camii açılışı törenlerle yapıldı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, hayırsever Baloğlu kardeşlere teşekkür etti.

Kardeşler arası miras paylaşımında dikkat edilmesi gerekenler...

Hisseli tapu sahiplerini ilgilendiren önemli bir değişiklik uzmanlar tarafından açıklandı. Buna göre, kardeşler arasında gerçekleşen miras paylaşımında artık yeni düzenlemeler hayata geçirilmiş olacak.

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yüzüak ve Veysel Serttağ ortaklığında kuruldu.

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Temur tarafından kuruldu.

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Kardeşler arası tapu iptal davası hangi şartlarda açılır?

Tapu iptal davaları, ayni haklara zarar verecek nitelikte olan, usulsüz ve yolsuzluk iddiaları nedeniyle açılan davalardır. Genelde tescil davası ile açılan bu tür davalardan biri de kardeşler arası tapu iptal davasıdır. Peki kardeşler arası tapu iptal davası hangi şartlarda açılır?

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Özbey tarafından kuruldu.

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Taşcı tarafından kuruldu.

Karacan Kardeşler Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Karacan Kardeşler Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Perihan Karacan tarafından kuruldu.

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir ve Ergün Demir ortaklığında kuruldu.

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tansu Erdoğan tarafından kuruldu.

Hadim Kardeşler Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadim Kardeşler Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hadim tarafından kuruldu.

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şaban Demirkol tarafından kuruldu.

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ramazan Soylu tarafından kuruldu.

Niğde Kardeşler Camii Haberi

Niğde Kardeşler Camii

Niğde Müftülüğü'ne bağlı İbrahim Baloğlu Kur’an Kursu ve Kardeşler Camii açılışı törenlerle yapıldı.

Selçuk mahallesinde hayırseverler tarafından yapılan İbrahim Baloğlu Kur’an kursu açılışına Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı H. Kamil Yılmaz, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, Niğde İl Müftüsü Aladdin Gürpınar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


150 öğrenci kapasiteli İbrahim Baloğlu Kur’an kursuna yapan ve hayır yapan vatandaşlara plaket verildi. Baloğlu Kur’an kursu sonrası Özbelde mevkiinde hayırseverler tarafından yaptırılan Kardeşler caminin açılışı yapıldı. Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Camiyi yaptıran Ahmet ve İsmail Hatipoğlu’nun Ankara’da tedavide olduklarından dolayı açılışa katılamadıkları için açılışa katılan vatandaşlardan dua etmelerini istedi.


Açılış öncesi konuşan Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar,...