18 / 05 / 2024

niğde niğbaş

niğde niğbaş

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VII,No:54 sayılı tebliği esaslarına istinaden KAP'a açıklama yaptı.

ABD'de mortgage başvuruları yükselmeye devam ediyor!

ABD'de mortgage başvuruları 12 Ocak ile biten yılın ikinci haftasında da ilk haftada olduğu gibi yükselmeye devam ediyor.

MESA Urla Kekliktepe’de teslimler başladı!

Mesa imzasıyla Urla’da zeytin ağaçları arasında huzurlu bir hayat vadeden ve Sign of The City Awards’da “En İyi Bağımsız Konut” ödülünü alan MESA Urla Kekliktepe’de teslimler başladı. Söz konusu projede  4 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon villalar bulunuyor.

ABD'de mortgage başvuruları yüzde 9.9 arttı, faizler yükseldi!

ABD'de mortgage başvuruları 5 Ocak ile biten 2024 yılının ilk haftasında yüzde 9,9 artış kaydetti ve faizler yükseldi. 

ABD'de konut başlangıçları ekimde beklentilerin üzerinde gerçekleşti...

ABD'de konut başlangıçları, ekim ayında yüzde 1,9 yükselişle 1 milyon 372 bine yükselerek piyasa beklentilerini geride bıraktığı açıklandı. İşte haberin detayları...

CarrefourSA’da Ariel, Peros ve Omo ürünlerinde yüzde 25 ve Yumoş spreyde 3 al 2 öde kampanyası başladı!

CarrefourSA’da 25 Ekim’e kadar hemen her üründe indirim geldi. Carrefour’da 20 Ekim tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel Ariel, Peros ve Omo ürünlerinde yüzde 25 ve Yumoş spreyde 3 al 2 öde kampanyası başladı. İşte CarrefourSA 20 Ekim 2023 fiyat listesi...

ABD'de konut başlangıçları Eylül'de yüzde 7 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Eylül ayında yüzde 7 artış göstererek, 1 milyon 358 bine yükselmesine rağmen piyasa beklentilerinin altında kaldı.

ABD'de konut başlangıçları Haziran 2020'den bu yana en düşük seviyeye indi!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Ağustos ayında yüzde 11,3 azaldı ve 1 milyon 283 bine geriledi. Söz konusu rakamlar Haziran 2020'den bu yana görülen en düşük rakamlar...

ABD'de konut başlangıçları Haziran'da yüzde 8 azaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan istatistiklere göre, ABD'de konut başlangıçları Haziran ayında yüzde 8 azalışla 1 milyon 434 bine düşerek piyasa beklentilerinin altında gerçekleşti.

ABD'de konut başlangıçları Mayıs ayında yüzde 21,7 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Mayıs ayında yüzde 21,7 artışla 1 milyon 631 bine yükseldi ve beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

ABD'de konut başlangıçları yüzde 2,2 artışla beklentilerin üzerine çıktı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Nisan ayında yüzde 2,2 artışla 1 milyon 401 bine yükselirken, beklentilerin biraz üzerinde geldi.

ABD'de konut başlangıçları 1 milyon 450 bine yükselerek beklentileri aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, bu yılın Şubat ayında yüzde 9,8 artışla 1 milyon 450 bine yükseldi ve beklentileri aştı.

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

Migros'ta iki al bir öde kampanyası başladı! Yetişen üçer beşer kapıyor! İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Migros'ta iki al bir öde kampanyası başladı! Yetişen üçer beşer kapıyor! İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

niğde niğbaş Haberi

niğde niğbaş

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili olarak KAP'a şu açıklama yapıldı;


''31 Ağustos 2012 tarihli özel durum açıklaması ile bildirmiş olduğumuz sermaye artırımından sonra kalan  1 milyon 343 bin 998 TL fon tutarı, Eylül  2012 döneminde işletme sermayesi olarak kullanılmıştır. Yapılan Harcama ile birlikte sermaye artışından gelen fonların tamamı kullanılmış olmaktadır.''...