17 / 05 / 2024

Niğde Üniversitesi kampüsündeki yurt

Niğde Üniversitesi kampüsündeki yurt

Mahmut Peşin: “Meclisimizin geçen yıl aldığı kat karşılığı modeli ile yurt yapma kararının akabinde 1 yıl gibi kısa bir süre geçmesi sonucunda 4 bin kişilik kredi yurtlar kurumuna kira karşılığı yapmış olduğumuz yurtlar tamamlandı ve teslim edildi" dedi.

İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne yeni kampüs geliyor! 2 milyar TL'lik proje için son teklif tarihi 25 Mayıs!

İzmir Ticaret Odası’na bağlı olan Ekonomi Üniversitesi’nin Güzelbahçe’de inşaat çalışmalarına başlanan yeni kampüs inşaatında 2. ve önemli kademeye geçildi. Üniversite yönetimi, inşaatları yapacak olan firmalardan 25 Mayıs 2024 tarihine kadar teklifleri toplayacak.

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsündeki inşaata tepki!

İstanbul'da Şişli'de bulunan Marmara Üniversitesi Kampüsü yıkılarak yerine konut inşaatı yapılmasına tepki gösteren Şişli halkı, arazinin konut inşaatı yerine deprem toplama alanı için kullanılmasını istediklerini dile getirdi. 

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi yarın!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi 4 Kasım'da!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 4 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Taşeron firma sahibi proje müdürünü öldürdü!

Eskişehir Teknik Üniversitesi kampüsündeki kongre merkezinin inşaatıyla ilgili sözleşmenin iptal edildiği için taşeron firma sahibi ve proje müdürü arasında tartışma çıktı. Olay sonucunda, proje müdürü hayatını kaybetti.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Niğde Efendibey Konutları sözleşme dönemi başladı.

Niğde Efendibey Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri bugün başladı...

Niğde Üniversitesi kampüsündeki yurt Haberi

Niğde Üniversitesi kampüsündeki yurt

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde Üniversitesi kampüsü içerisine kat karşılığı yaptırılan 4 bin kişilik öğrenci yurdunun tamamlandığını söyledi.

üyeleri üniversite kampüsü içerisine yaptırılan 4 bin kişilik öğrenci yurdunda incelemelerde bulunarak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol’den bilgi aldı. Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin: “Meclisimizin geçen yıl aldığı kat karşılığı modeli ile yurt yapma kararının akabinde 1 yıl gibi kısa bir süre geçmesi sonucunda 4 bin kişilik kredi yurtlar kurumuna kira karşılığı yapmış olduğumuz yurtlar tamamlandı ve teslim edildi. Toplam 32 bin metre karelik arazi üzerine 74 metrekare kapalı alan ile yaklaşık 120 milyon gibi bir TL’lik yatırım, devletin cebinden 1 kuruş para çıkmadan ülkemiz ekonomisine ve ilimiz üniversitesine kazandırılmıştır” dedi. Peşin, İl Genel Meclisinin...