02 / 05 / 2024

Niğde Yıldıztepe imar planı

Niğde Yıldıztepe imar planı

İMPO İMAR ekipleri, 4 ilçenin imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. İMPO İmar, İzmir Maydanoz sahili, Bitlis Güroymak ilçesi, Niğde Yıldıztepe beldesi ve Elazığ Erimli beldesi imar planlarını hazırlayacak.

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Gökçeada Yıldızkoy'un imar planı iade edildi!

Çanakkale Kalem köşe yazarı Seda Gökdemir, köşesinde Gökçeada'daki Yıldızkoy'un imar planını kaleme aldı. İşte Seda Gökdemir'in 'Yıldızkoy imar planı iade edildi: “Bu daha başlangıç…”' başlıklı yazısı...

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Yıldıztabya Mahallesi Riskli Alana İlişkin (5-6a-6c) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Niğde'de 513 metruk bina yıkıldı!

Niğde’de Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu ile yapılan toplantıda il merkezi, ilçe, köy ve beldelerde bulunan toplam 513 adet metruk binanın yıkıldığı belirtildi.

Yıldız Çağrı Atiksoy artık İzmir'de yaşıyor!

Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Atiksoy, “İzmir’de ailemin yanında yaşıyorum artık'' dedi.

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

Çankaya'nın 40 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 40 yıldır imar sorunu çözülmeyen Zafertepe’nin imar planının tamamlandığı müjdesini verdi. 

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Başbakan Yıldırım bir vatandaşın imar barışı kaydını yaptı!

İzmir'de bulunan Başbakan Binali Yıldırım, Menderes Belediyesi'nde bir vatandaşın imar barışı kaydını gerçekleştirdi...

Refik Tuzcuoğlu: 1,5 yıldır imar barışı üzerinde çalışıyorduk!

İmar barışı için cuma günü Yapı Kayıt Belgesi ile ilgili müracatları almaya başlayacaklarını ifade eden Tuzcuoğlu, '' 1-1,5 yıldır bu imar barışı üzerinde çalışıyorduk ancak yeni yasalaştırabildik'' dedi.

Niğde Yıldıztepe imar planı Haberi

Niğde Yıldıztepe imar planı

İMPO İMAR ekipleri, 4 ilçenin imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. İMPO İmar, İzmir Maydanoz sahili, Bitlis Güroymak ilçesi, Niğde Yıldıztepe beldesi ve Elazığ Erimli beldesi imar planlarını hazırlayacak.  İMAR planları yenilenecek 4 ilçenin toplam alanı 5 bin hektarı buluyor. İMPO İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, "Kentlerin gelecek yüzyıllara modern ve sürdürülebilir bir kimlikle kavuşabilmesi için imar planları önemli" dedi. Oflaz, çalışmaların aralıksız devam ettiğini sözlerine ekledi. 


Elazığ Birlik...