07 / 05 / 2024

Nihal Demirel

Nihal Demirel

Taşel Yapı Isı Yalıtım Söve Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihal Demirel, Remziye Taşdelen tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de kuruldu.

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinde Genel Müdür olarak olarak görev yapan Mehmet Kamil Demirel 15 Haziran 2021 tarihinde istifaen görevinden ayrıldı.

Nihal İnşaat Anonim Şirketi Grand Sirkeci Şubesi açıldı!

Nihal İnşaat Anonim Şirketi Grand Sirkeci Şubesi Fatih'te 6 milyon 363 bin 700 TL sermaye bedeli ile Mustafa Torun tarafından açıldı.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na Genel Müdür olarak atanan Mehmet Kamil Demirel bağımsızlık niteliğini kaybetmiş olması nedeni ile yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. 

Süleyman Demirel'in anıt mezarı bitme aşamasında!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in mezarının bulunduğu Çalcatepe'ye inşa edilen anıt mezar tamamlanma aşamasına geldi. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilen anıt mezar 9 bölmeden oluşuyor.

Zeynep Sever Demirel Beykoz'daki villasına spor salonu yaptırdı!

Ünlüler sporu eve taşıdı. Emina Jahovic ve Yasemin Özilhan'ın ardından Zeynep Sever Demirel'de Beykoz'daki 3 katlı lüks villasına spor salonu yaptırdı.

Nihal Yıldırım kimdir?

Nihal Yıldırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Şişli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nihal Yıldırım kimdir? Nihal Yıldırım, hangi işlerde görev aldı?

Zeynep Sever Demirel lüks villasına spor salonu yaptırdı!

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, lüks villalarına spor salonu yaptırdı. Demirel hamilelik döneminde aldığı 21 kilonun tamamından kurtuldu...

Nihal Demirel Haberi

Nihal Demirel

Taşel Yapı Isı Yalıtım Söve Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihal Demirel, Remziye Taşdelen tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu. 


Taşel Yapı Isı Yalıtım Söve Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Isı, ses veya titreşim yalıtımı ile diğer inşaat tesisatı işleri (mantolama ve vakumlu temizleme sistemlerinin kurulumu dahil) 


Taşel Yapı Isı Yalıtım Söve Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Orhanlı, Mescid Mahallesi, Fettah Başaran Caddesi,...