18 / 05 / 2024

Nihan Servet Dağ Mühendislik

Nihan Servet Dağ Mühendislik

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman ile Adile Dağ çiftinin kızları Nihan, Reşat-Refika Dağ çiftinin oğulları Servet ile dünya evine girdi.

Bodrum'da 1 günlüğüne villa kiralamanın bedeli servet oldu! 

Tatilcilerin gözde bölgeleri arasında yer alan Bodrum'da yaz sezonu açıldı, kiralık konutlar için istenen rakamlar dudak uçuklattı. Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 TL'den başlıyorken, villalarda ise söz konusu bu rakam 1 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Seçimden sonra gayrimenkul sahipliği ve servet vergisi kapıda! Elektrik, doğalgaz, köprü ve otoyol da zamlanacak!

31 Mart seçimlerinden sonraki ekonomi yönü ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkent Üniversitesi öğretim üyesi Şenol Babuşcu, gayrimenkul ve servet vergisinin kapıda olduğunu söyledi. Peki seçimden sonra hangi zamlar bekleniyor? İşte ayrıntılar...

Zengin sayılmak için tam bu kadar servet gerekiyor! O rakam açıklandı! 

Charles Schwab tarafından yapılan bir anketin sonuçlarına göre, Amerika'da zengin olmak için en az 2,2 milyon dolar servet olması gerekiyor. İşte ayrıntılar...

Altını da doları da unutun! Amerikalı uzman servetine nasıl servet eklediğini açıkladı!

Yatırım yapacaklar altını da doları da unutun. Amerikalı yatırım uzmanı servetini nasıl katladığını anlattı. İşte detaylar!

2022'de milyarderler listesi ters takla attı!

2022, küresel piyasalarda para politikasının sıkılaştırıldığı fırtınalı bir yıl oldu, ancak milyarderlerin serveti çöktü. Tesla patronu Elon Musk, 100 milyar doları aşan eksi ile en büyük kaybı yaşadı. 2022 yılında Rus oligarklarına uygulanan yaptırımlar da servet dağılımındaki en önemli gelişmelerd

Servet GYO'nun 3 projesindeki satış tutarları açıklandı! İşte o rakamlar...

Servet GYO, İş Modern Ambarlı, Finansşehir Flatofis ve Sefaköy Boulevard projelerinin 2022 yılında gerçekleşen satış ve ön satış tutarlarını açıkladı. Projelerin teslim tarihleri ve son durumları da belirtildi. 

Almanya'da her gence karşılıksız 280 bin lira!

Almanya'da 18 yaşına girecek olan her gence 20 bin Euro'luk destek verilmesi için düğmeye basıldı. Verilecek paranın kaynağının da veraset vergisi veya servet vergisi ile finanse edilmesi hedefleniyor. 

Almanya'da kira artışının kısıtlanması önerisi kabul edilmedi!

Almanya’da 26 Eylül seçimlerinde birinci olan Sosyal Demokrat Parti ile ortaklık kurmak istediği Yeşiller ve Liberaller arasındaki koalisyon anlaşması hızlı gelişiyor. Seçimler öncesi, “Servet vergisi gelecek. Kira artışı yasaklanacak. Emlak vergileri artacak” iddiaları ise boşa çıktı.

Servet GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Servet GYO'nun 31 Aralık 2020 tarihli mali tablolarına göre oluşan karın dağıtılmayarak şirket bünyesinde bırakılmasının Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verildi. 

Servet Daştan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Servet Daştan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Servet Daştan ve Sonnur Daştan ortaklığında kuruldu.

Milyarderlere servet vergisi mi geliyor?

ABD'de milyarderler için yüzde 3'lük servet vergisi tasarısı kongreye sunuldu. Tasarıda, Kovid-19 salgını yılı olan 2020'de servetlerini 598 milyar dolar artıran en zengin 100 Amerikalının 78 milyar dolar servet vergisi ödemesi planlanıyor...

Servet GYO 2019 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Servet GYO'nun 2019 yılı dönem karının dağıtılmayarak şirket bünyesinde bırakılmasına katılanların oy birliği ile karar verildi.

Nihan Servet Dağ Mühendislik Haberi

Nihan Servet Dağ Mühendislik

Konya'nın tanınmış inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik düğün mutluluğu yaşadı. Dedeman Otel'de gerçekleştirilen düğüne onya'nın tanınmış simaları ve işadamları, Dağ Mühendislik ailesinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikahını Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay...