03 / 05 / 2024

Nihat Özdemir gayrimenkul sektörü

Nihat Özdemir gayrimenkul sektörü

Gayrimenkul sektöründe de atağa geçeceklerini ifade eden Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir nüfus artışının konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyledi.

Remzi Özdemir, 'Görülmemiş barınma krizi geliyor' diyerek uyardı: Konuta erişim artık hayal!

Ekonomi yazarı Remzi Özdemir, gayrimenkul piyasasında yaşanan hareketliliğe dikkat çekerken, yaşanacak krize de vurgu yaptı. İşte, Remzi Özdemir’in piyasayla ilgili yaptığı o değerlendirme...

Çimento sektöründe yeşil dönüşüm için 2 milyar dolar yatırım gerekli!

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik ve TÜRKÇİMENTO Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir çimento sektörü ile ilgili son gelişmeleri paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Kemal Özdemir Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kemal Özdemir Gayrimenkul Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özdemir tarafından kuruldu.

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti! İşte Nihat Özdemir'in istifa nedeni!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir istifa etti. İşte Nihat Özdemir’in, istifa gerekçeleri...

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Enis Özdemir Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Özdemir Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Enis Özdemir tarafından kuruldu.

Nihat Özdemir yatırımları beklemeye aldı: Enflasyon ve kurdan rahatsızım!

Yüksek faizin iş insanlarının öncelikli düşmanı olduğunu belirten Limak Holding Kurucu Başkanı Nihat Özdemir, dövizdeki hareketlilik ve enflasyonun kendisini rahatsız eden konular olduğunu dile getirdi.

Nihat Özdemir: Kanal İstanbul projesiyle ilgileniyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, inşası devam eden Kanal İstanbul projesiyle ilgilendiklerini dile getirdi. 

Türk çimento sektörü 2021 yılından umutlu!

Türk Çimento Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, 2020'nin hem Türkiye hem de dünya ekonomisi için zorlu geçtiğini dile getirerek "Tek hedefimiz çimento sektörü olarak en az hasarla bu dönemi atlatmak olmalı." dedi.

Gayrimenkul danışmanlığı yüzde 40 kar ettirir!

Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Gayrimenkul Danışmanlığı’ hizmeti alınarak elde edilen yatırımlarınız en az yüzde 25-40 bandında artı düzeyde değer kazanır” dedi ve uzman yardımı alınarak yapılacak gayrimenkul yatırımlarında elde edilecek karlılığı vurguladı.

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Limak Holding'in tarım yatırımıyla Türkiye'ye 130 milyon dolar girdi sağlandı!

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, "Başta ABD, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Avrupa, İngiltere olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapmakta olan Limkon şirketimiz, ülkemiz adına katma değeri yüksek ürün satarak bugüne kadar ülkeye 130 milyon doların üzerinde döviz getirmiştir" açıklamasında bulu

Nihat Özdemir gayrimenkul sektörü Haberi

Nihat Özdemir gayrimenkul sektörü

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir yurt içi ve yurt dışında yatırımlarını hızlandırdıklarını açıkladı. Firma son olarak 4 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayı hedeflediği 4,5 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı Yeni Terminal Binası’nın temelini 9 Mayıs’ta attı.


Nihat Özdemir gayrimenkul sektörünün zor bir dönemden geçtiğini fakat geleceğine güvendiğini ifade etti. 2015 Kasım'daki seçimden sonra vatandaşın durup beklediğine değinen Özdemir faizin yükselmesinin konut alıcısını olumsuz etkilediğini ifade etti. 


''Hükümetin duruma müdahalesiyle KDV ve tapu harcı için indirimler yapıldı. Türkiye'den ev almak isteyen yabancıya vatandaşlık hakkı verileceği ve KDV alınmayacağı açıklandı. Ekonomide canlanma bekleniyor. Yabancı kurların ve faizin düşüşü sürüyor. Nüfus artışı ile konut ihtiyacı büyüyor. Bir de gündemde kentsel dönüşüm var. Ben 10, hatta 20 yıl gayrimenkulde canlılığın süreceğine inanıyorum”...