02 / 05 / 2024

nihat zeybekçi haberleri

nihat zeybekçi haberleri

Faizlerin hâlâ yüksek olduğunu ifade eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'de yatırım yapılmasını zorlaştıran faiz oranlarının aşağı düşürülmesi gerektiğini kaydetti.

Erdoğan’dan bir müjde daha geldi! İşte Karadeniz Gazı’nın evlere gireceği tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimler öncesi vatandaşa verdiği müjdeler sıklaştı. Daha önce asgari ücretten EYT’lilere, memur ve emekli zamlarından yapılandırmaya kadar birçok alanda vatandaşa sevineceği haberleri peş peşe veren Erdoğan, bu kez de çok merak edilen Karadeniz Gazı’nın haneler

Akaryakıtta şok zam! İşte benzin ve motorine gelen son zam!

Akaryakıt zammı gündemi sarstı! İşte araç sahiplerini isyan ettiren olay...04.10.2022 15:41 OPEC ülkeleri toplantısında yüksek oranlı arz kesintisine gidileceği haberleri brent petrol fiyatlarının yükselmesine neden olmuş, ardından da bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor.

Ayçiçek yağını bırak zeytinyağına bak! İşte 2022 Mart zeytinyağı fiyat listesi!

Geçtiğimiz haftalarda Rusya Ukrayna savaşı sebebiyle Türkiye’nin ayçiçek yağı ihracatının olumsuz etkileneceği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaşanan gelişmelerle ayçiçek fiyatları tarihi zirveye ulaşırken vatandaşlar alternatif olarak zeytinyağına yöneldi.

Ayçiçek yağı hangi markette kaç lira? İşte Migros ve a101 Ayçiçek yağı fiyat listesi!

Geçen hafta Rusya Ukrayna savaşı sebebiyle Türkiye’nin Ayçiçek yağı ihracatının olumsuz etkileneceği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Peki Ayçiçek yağı fiyatları ne oldu? Ayçiçek yağı hangi markette kaç lira? İşte Migros ve a101 Ayçiçek yağı fiyat listesi!

Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Nihat Zeybekçi yaptığı açıklamada, “Üçüncü ülkelerde iş birliği yapabiliriz. Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada.” dedi.

İzmir'in imar yönetmeliği yok!

Ak Parti İzmir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi, canlı yayına katılarak belediye başkanı seçilmesi halinde İzmir'de gerçekleştireceği projeleri anlattı. Zeybekçi, "İzmir'in imar yönetmeliği yok" dedi.

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Nihat Zeybekçi: Faizin dezavantajını kaldırmak için destek vereceğiz!

Ekonomi Bakanlığı ile İstanbul Sanayi Odası (İSO) ortaklığında düzenlenen 'İstişare Toplantısı'na katılan Ekonomi Bakanı Zeybekci,"Evet, faizin yüksekliğini biliyoruz. Yüksek faiz ortamında yatırım yapılmaz, biliyoruz. " dedi.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanılan fuar merkezi inşaatı hızla yükseliyor. Fuar alanını inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Fuar merkezi Şanlıurfa'ya bir canlılık getirecek ve ekonomiye büyük bir katkı sunacak" dedi.

Şanlıurfa'da tapu sevinci!

Şanlıurfa Haliliye Süleymaniye mahallesinde bulunan evlerin tapu verme programında açıklamalar yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Bugün bir bölgede bunu gerçekleştirdik.Tapu sahiplerine hayırlı olsun" diye konuştu.

Şanlıurfa Birecik'te dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe yenileme çalışmalarını inceledi.

Şanlıurfa Rabia Meydanı'nda son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent merkezinde yer alan Rabia Meydanındaki çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa Çiftçi Trambüs Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, trambüs projesinin 1’inci etap çalışmalarıni yerinde inceledi. Projede 1’inci etap çalışmaları aralıksız devam ediyor.

nihat zeybekçi haberleri Haberi

nihat zeybekçi haberleri
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, "Türkiye, Merkez Bankası ile Türk Lirası'nın değerini korumak amacıyla döviz satarak kura müdahale edemez, etmemesi gerekir. Faiz artırarak da kura müdahale etmemesi gerekir" dedi. Faizlerin hâlâ yüksek olduğunu dile getiren Bakan Zeybekci, Türkiye'de yatırım yapılmasını zorlaştıran faiz oranlarının aşağı düşürülmesi gerektiğini...