09 / 05 / 2024

Nilüfer Dinçkök Çiftçi kimdir

Nilüfer Dinçkök Çiftçi kimdir

Nilüfer Dinçkök Çiftçi, Akkök Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akkök Holding Başkanı Ali Raif Dinçkök'ün vekilidir. Peki Nilüfer Dinçkök Çiftçi kimdir? İşte Nilüfer Dinçkök Çiftçi'nin biyografisi...

Bursa Nilüfer House 1'de yüzde 30 peşinat 0,89 faizle! 

Alpiş İnşaat'ın Bursa'da hayata geçirdiği Nilüfer House 1 projesinde yüzde 30'dan başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor. İlk 3 yıl için düşük taksit fırsatı sunulan projede ayrıca 60 ay şirket içi vade de yapılıyor. 

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi Bursa'da sanayi imarlı arsa satacak! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 3 bin 17 metrekare alana sahip.

Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması! 437 konut ile dükkan satılıyor! İşte o tarih...

Zincirlikuyu’daki Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması 11 Eylül'de yapılacak. Projede bulunan 437 konut ile dükkanların satılmasının ardından alacaklılar paralarını alabilecek. İşte ayrıntılar...

Nilüfer Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık iş yeri! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Nilüfer'de yer alan iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz tarihinde yapılacak.

Ayçiçeği ekim alanları genişliyor! Borsalarda yağlık ayçiçek fiyatları ne kadar oldu? Çiftçiler dikkat! 

Osmaniye'de çiftçilere sağlanan desteklerle beraber ayçiçeği ekim alanları genişliyor. Peki borsalarda yağlık ayçiçek fiyatları ne kadar oldu? Çiftçiler dikkat! İşte yağlık ayçiçek 29 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Hibe olarak üreticiye verilen yağlık ayçiçeği tohumları toprağa ekildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürürlüğe giren, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında Yozgatlı çiftçiler 19 bin 660 kilogram ağırlığında yağlık ayçiçeği tohumuna kavuştu. Tohumlar toprak ile buluşmaya başladı. 

Edirne'de yerli hibrit ayçiçeği ekimi başladı! Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! 

Edirne'de "Yerli Hibrit Ayçiçeği Tohumu Ekilişlerini Artırma Projesi" çerçevesinde yüzde 90 hibeli dağıtılan tohumların ekimi yapılıyor. Peki Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Emeklilik primleri resmen kökünden değişti! 2023 Bağ-Kur esnaf, çiftçi, şoför primleri ne kadar oldu?

Emeklilik için primini kendi ödeyen vatandaşlar 2023 ödemelerinin ne kadar olduğunu sorgulamaya devam ediyor. Emeklilik primleri resmen kökünden değişti. Peki, 2023 Bağ-Kur esnaf, çiftçi, şoför primleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

AB tarım ve çiftçi için dev paket hazırladı. Genç çiftçiler ve küçük çiftliklere özel bütçe ayrıldı

AB 1 Ocak 2023'de yürürlüğe girecek ortak tarım politikasıyla Avrupalı çiftçiye 300 milyar euronun üzerinde kaynak ayırdı. Genç çiftçiler ve küçük çiftçilere özel kaynak aktarımı yapılacak.

Ankara Balık Hal fiyatları açıklandı! Lüfer, hamsi, levrek ne kadar? İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin dip balık, diğer deniz ürünleri, pelajik balık ve iç su balık çeşitlerinin 15 Ekim 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Balık Hali'nde hangi balıklar kaç liraya satışa çıkarıldı? İşte detaylar...

Nilüfer Dinçkök Çiftçi kimdir Haberi

Nilüfer Dinçkök Çiftçi kimdir

Nilüfer Dinçkök Çiftçi kimdir?


Akkök Sanayi Yatırım ve Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Vekili Nilüfer Dinçkök Çiftçi, 1956 yılında İstanbul’da doğdu.


Nilüfer Dinçkök Çiftçi, 1970 yılında Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’ni bitirdi. Eğitimine İsviçre’de devam ederek 1976 yılında St. Georges School’dan mezun olan Nilüfer Dinçkök Çiftçi, Akkök Sanayi Yatırım ve Geliştirme A.Ş. ve diğer Grup şirketlerinin Yönetim Kurullarında görev yapmaktadır.


Ali Raif Dinçkök kimdir? Öğrenmek için tıklayın!Ömer Dinçkök kimdir? Öğrenmek için...