15 / 05 / 2024

Nilüfer Görükle Konutları

Nilüfer Görükle Konutları

Nilüfer Görükle Konutları'nda Bulgaristan göçmenleri ile bir araya gelen MHP Bursa milletvekili adayı Kadir Koçdemir, nüfus artışı ile birlikte gittikçe büyüyen ulaşım sorununa dikkat çekti.

Nurdağı'ndaki örnek deprem konutları görüntülendi! İlçede 2 bin 509 afet konutu yapılacak! 

6 Şubat depremlerinden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem konutları hızla yükseliyor. Yapımı süren afet konutları FPV dronla görüntülendi.

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarında çatlaklar görüldü iddiası!

Elazığ’da 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem ardından merkeze bağlı Bızmişen bölgesinde TOKİ tarafından yapılan 781 adet deprem konutu teslim edildi. Yapımı tamamlanan bazı konutların bodrum katlarındaki perde duvarlarında çatlaklar görüldüğü ileri sürüldü. 

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Trend GYO'dan Nilüfer'e yeni proje!

Trend GYO, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7651 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı.

TOKİ Bursa Nilüfer güncel başvuru sayısı 2019!

TOKİ Bursa Nilüfer güncel başvuru sayısı 2019 haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Nilüfer projesinde 280 adet konut bulunuyor.

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.

Bursa Görükle, gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Bursa Görükle bölgesi, inşaat sektöründeki durgunluğa rağmen parasını gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşların en fazla rağbet ettiği lokasyon olma özelliğini koruyor.

Bursa Nilüfer gayrimenkul sektörüne bakış 2018!

Realty World Uygar Gayrimenkul Nilüfer Bölge Uzmanı Ümit Korkman Bursa'nın Nilüfer ilçesi özelinde 2018 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi...

Nilüfer Görükle'de yeni megakent kurulacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle’deki mera bölgesine yeni megakent kurulacağını dile getirdi. 

Nilüfer'de 5 katlı binanın yıkımına başlandı!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan 5 katlı apartmanın yıkımına başlandı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yıkım sırasında binada bulunan bir Türk bayrağı, iş makinesi yardımıyla yere düşürülmeden alındı.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Nilüfer Görükle Konutları Haberi

Nilüfer Görükle Konutları

Göçlerle kurulan bir kent olan Bursa'ya tarihte çok çeşitli göç akınları olduğunu, bu göçler sırasında çok çeşitli yerlerden ulus ve toplulukların yerleştiğini belirten Koçdemir, "Görükle Göçmen Konutları'na, Dörtçelik Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi yapmışsınız, bu kadar soydaşımızı yerleştirmişsiniz ama ulaşım sorununu çözmek akıllarınıza gelmemiş" dedi. 


BURSARAY GELMİŞ OLSA 

Koçdemir, "Halbuki ulaşım hızlı, konforlu ve ucuz olsa, Bursaray buraya kadar gelmiş olsa, vatandaşımız evine gelirken 2-3 vasıta değiştirmek zorunda kalmasa, Görükle Göçmen Konutları insanların oturmak, iskan sağlamak ve dinlenmek için ilk sırada tercih edeceği yerlerden bir tanesi. Yani sabah kalktığınızda 15-20 dakikada Bursa'ya gidebilirseniz ve toplu taşıma aracı ile 2 TL gibi ucuz fiyatlarla Bursa'ya gelebilirseniz, şehir merkezinde dünyanın parasını verip egzoz gazının içerisinde durmak istemeyeceksiniz. Bunu sağlamak durumundayız. Bunu sağladığımızda Türkiye...