06 / 05 / 2024

Nına Maral

Nına Maral

ANF Yönetim Danışmanlık Güvenlik Sistemleri Temizlik Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Çakır, Feride Kara, Nına Maral tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Tarım Kredi'nin bu indirimi unutulmayacak! Tuvalet kağıdına çılgın kampanya başladı

Ramazan ayında son haftayı yaşarken bayramın yaklaşması marketlerin indirimli ürünlerine sıklık vermesine neden oldu. Tarım Kredi Kooperatif marketleri tuvalet kağıdına yaptığı indirimle vatandaşın ilgisini çekti ve müşterilerin akınına uğradı.

Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı

Gram altın cuma günü rekor kırdı. 1190 TL seviyelerine yükselen gram altının ne kadar olacağı ise merak konusu. Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı! Hemen bakın...

Evde yaşlı yakınına bakan binlerce kişiyi heyecanlandıran haber! Sigorta hamlesi geldi!

TBMM'den, evde yaşlı bakan binlerce kişiyi heyecanlandıran çok önemli bir haber geldi. Meclis Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, yaşlı yakınlarına bakan kişiler için, bakım verdiği süre içinde kapsayıcı ve sürdürülebilir bir bakım güvence modelinin hayata geçirilmesini istiyor.

Hasta yakınına bakana her ay 2 bin 345 TL destek verilecek!

Yaşlı ve özel bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlara devlet maaş veriyor. Bunun yanında  hasta veya bakıma muhtaç kişilerin bakımını üstlenen akrabalarına da destek olmak için her ay düzenli ödeme gerçekleştiriliyor. Peki bu ödemeden kimle faydalanıyor? İşte ayrıntılar...

Ünlü emlakçı Jenna Ryan, Kongre baskınına özel jetiyle gitmiş!

ABD’de olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandıran Kongre baskınıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Ünlü emlakçı Jenna Ryan'ın baskına katıldıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar büyük  tepki topladı.

Kovid-19 salgınına rağmen İsrail Batı Şeria'daki yıkımlarını artırdı!

OCHA raporu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen İsrail yönetiminin işgal altındaki Batı Şeria'da önceki dönemlerle karşılaştırıldığında Filistinlilere ait daha fazla yapıyı yıktığını ortaya çıkardı.

Koronavirüs salgınına karşı ekonomik önlemler içeren teklif yasalaştı!

Koronavirüs salgınına karşı ekonomik önlemler içeren teklif, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

Pendik Devlet Hastanesi'nin yakınına ön tanı alanı inşa ediliyor!

Dünyayı etkisi altına alan koronavırüs salgını tedbirleri kapsamında Pendik Devlet Hastanesi'nin yakınına ön tanı bölümü inşaatı başladı. 

TOKİ'nin 15 bin evi engelli ve şehit yakınına!

2020'de ev sahibi olanların arasına 'sosyal konut hamlesi' ile 100 bin kişi daha ekleniyor. Düşük tutarlı peşinat ve taksit imkanıyla kolayca ev sahibi olabilenen projede konutların 15 bini şehit yakınları ve engelliler için ayrıldı...

Murat Dalkılıç Hande Erçel'in yakınına taşınacak!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, annesini kaybetmenin acısını yaşayan sevgilisi Hande Erçel’i yalnız bırakmamak için oyuncunun Zekeriyaköy’deki evinin yakınına taşınacak.

Ürdün, İsrail Havalimanı'nın açılmasına karşı!

Ürdün yönetiminin, ülke sınırının hemen yakınına inşa edilen İsrail Havalimanı'nın açılmasına karşı çıktığı iddia edildi.

Nına Maral Haberi

Nına Maral

ANF Yönetim Danışmanlık Güvenlik Sistemleri Temizlik Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Çakır, Feride Kara, Nına Maral tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da kuruldu. 


ANF Yönetim Danışmanlık Güvenlik Sistemleri Temizlik Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; -Kamu kurum ve kuruluşları, ev, iş hanı, iş merkezi, toplu konut, özel binalar, hastaneler, sosyal tesisler, okullar, turistik tesisler, otel ve motellerin iç ve dış bina bahçe, kazan daireleri temizlikleri ile her türlü şahıs ve hükmi şahıs işletmelerinin temizlik iş ve işlemlerinin yapılması veya yaptırılması. -Her türlü tesis, bina ve arazinin kara, deniz ve havadan güvenlik sistemini kurmak. -Bu sistemlere ait bilgisayar yazılımı, programları hazırlamak, hazır yazılım programlarını ve işletim sistemlerinin...