08 / 05 / 2024

Nissibi Köprüsünün ismi

Nissibi Köprüsünün ismi

Ulaştırma, Denizcilik Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan Nissibi Köprüsü'nü inceledi. Ulaştırma, Denizcilik Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Recep Tayyip Erdoğan isminin köprüye verilmesinin uygun olacağını düşünüyoruz" dedi.

Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti 89 TL!

Başbakan Binali Yıldırım dün açılan Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için açıklama yaptı. Yıldırım,"Öyle söylendiği gibi 130, 140 lira değil. Eğer Körfez'den dolaşsa, gemiyle gitse zaman ve yakıt kaybını dikkate alırsak köprü her bakımdan daha cazip.''dedi.

Osmangazi Köprüsü'nün yeni ücretini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak!

Osmangazi Köprüsü’nün geçişi için 35 dolar + KDV olarak açıklanan ücretteki indirim için sona gelindi. İndirimli ücret, 30 Haziran’daki açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak.

Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücretinde indirim yapılacak!

Osmangazi Köprüsü’nün, 35 dolar + KDV olan geçiş ücretinin düşürülmesi için yapılan hesaplamalar büyük ölçüde tamamlandı. Osmangazi Köprüsü’nün otomobiller için öngörülen 121 TL’lik geçiş ücreti 90 TL'ye indirilecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yol çalışmaları ivme kazandı!

Avrupa ile Asya kıtalarını birbirine bağlayan dev proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarının, köprünün açılış tarihi olan 26 Ağustos'a yetiştirilmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor

Ayvalık Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı!

Ayvalık'ta, Cunda ve Lale adalarını birbirine bağlayacak Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı.Köprün 300 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde ve 6 metre yüksekliğinde olacak.

Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti ne kadar olacak?

Bakan Arslan: "Bayramdan önce hizmete açılacak Osmangazi Köprüsü'nün 35 dolar artı KDV olarak açıklanan geçiş ücretiyle ilgili çalışma yapılıyor. Yeni geçiş ücreti, netleşmesinin ardından kamuoyuyla paylaşılacak" dedi.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün altyapı çalışmaları hızlandı!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin dev projeleri arasında yer alan bin 625 metre uzunluğundaki Devlet Bahçeli Köprüsü'nün inşaat sahasındaki altyapı çalışmaları Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekiplerince yoğun şekilde yürütülüyor.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temeli atıldı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyhan Nehri üzerinde yaptırılacak olan "Devlet Bahçeli Köprüsünün" temel atma törenine katıldı.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü’nün temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım İlçesi’nde projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü’nün temeli görkemli bir törenle atıldı. Temel atma törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı...

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temeli 30 Mart'ta atılacak!

ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yapmayı vaad ettiği 6 büyük projesinden biri olan Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temeli 30 Mart'ta, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımı ile atılacak.

İşte 3.Boğaz Köprüsü'nün arsa fiyatlarını artırdığı bölgeler!

Posta Gazetesi'nin haberine göre, 3. Boğaz Köprüsü'nün inşaatı devam ederken, geçtiği yollardaki arsaların fiyatları yükselmeye devam ediyor. İşte bölge bölge fiyat artışları...

İZBAN köprüsünün yakınındaki 21 ev ve arsanın sahipleri mağdur!

Torbalı'da arsa fiyatları artarken, Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı İZBAN köprüsünün yakınındaki 21 ev ve arsanın sahipleri mağdur olduklarını ifade etti.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün ilk tabliyesi 15 Ocak'ta yerleştirilecek!

Dünyanın en büyük asma köprüleri arasında 4'üncü olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün ilk tabliyesi 15 Ocak'ta yerleştirilecek. Toplam 87 tabliyenin yerleştirileceği köprüde işlemlerin şubat sonunda tamamlanarak trafiğe açılması bekleniyor.

Nissibi Köprüsünün ismi Haberi

Nissibi Köprüsünün ismi

Ulaştırma, Denizcilik Haberleşme  Bakanı Lütfi Elvan, "Recep Tayyip Erdoğan isminin köprüye verilmesinin uygun olacağını düşünüyoruz" dedi.


Elvan, Kahta ilçesi ile Şanlıurfa'nın Siverek ilçesini birbirine bağlayan Türkiye'nin üçüncü büyük asma köprüsünde yaptığı incelemenin ardından Adıyaman Valiliğini ziyaret etti.


Valilikte onur defterini imzalayan Elvan, gazetecilere ziyaretine ilişkin açıklamada bulundu. 


Nissibi köprüsünde yaptığı incelemeden sonra vatandaşların köprünün ismi konusunda yoğun talebi bulunduğunu vurgulayan Elvan, şunları kaydetti:


"Oradaki vatandaşlarımızın köprünün ismi konusunda yoğun bir talebi söz konusu. Özellikle köprünün isminin Sayın Cumhurbaşkanımızın isminin verilmesini ısrarla dile getirdiler. Biz bunu Sayın Cumhurbaşkanımıza aktaracağız. Eğer kendisinin de uygun görmesi halinde  köprüye Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesinin uygun olacağını düşünüyoruz." 


Nissibi köprünün trafiğe açılmasıyla birlikte, Adıyaman'ın ulaşımda iyi bir konuma geleceğini vurgulayan Elvan, bölge illerini birbirine bağlayacak köprüyle kentin gelişmesi ve...