21 / 05 / 2024

Nitelikli Cevaplar Akademisi torun center

Nitelikli Cevaplar Akademisi torun center

Torun Center ’da iş güvenliğinden sorumlu şirket Nitelikli Cevaplar Akademisi’nin (NCA) internet sitesine koyduğu ‘adli mercilere her türlü desteği veriyoruz’ dışında açıklama yapmaması dikkat çekti.

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

İzmir’de acil nitelikli ve kamusal planlama yapılmalı!

İzmir, yaşanan sel felaketiyle mücadele ediyor. Uzmanlar, iklim krizine karşı toplumun ihtiyaçlarını ön plana çıkaran, kamusal ve nitelikli planlamaların yapılması gerektiğini ifade etti.

Şehir Plancıları Odası'ndan şehirler için kamusal ve nitelikli planlama çağrısı! 

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, İzmir'de yaşanan taşkınlardan sonra önemli bir açıklamada bulundu ve kamusal ve nitelikli planlama çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Başkentte Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel dev proje: Cumhuriyet Akademisi geliyor!

Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’na özel Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Cumhuriyet Akademisi projesini Ankara'ya kazandırdı.

Adalet Akademisi kadrolu personel alıyor! Şartlar tek tek açıklandı! KPSS'den en az 70 puanlar alanlar hemen bakın!

Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığı, 2022 KPSS (B grubu) puanına göre 12 kadrolu personel alacak. Başvurular 15 Eylül'e kadar devam ediyor. Peki Adalet Akademisi kadrolu personel alımı şartları neler? 

Bekçilik sınav tarihi belli oldu! Polis Akademisi, 2023/1. Dönem bekçilik sınavı ne zaman, saat kaçta?

Polis Akademisi, 2023/1. Dönem bekçilik sınavı tarihi Polis Akademisi Başkanlığı açıklamasıyla netlik kazandı. İşte bekçilik sınavına ilişkin tüm detaylar...

Polis Akademisi tam 2 bin 500 öğrenci alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapılacak. Söz konusu ilan bugünkü Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar bölümünde yayımlandı.

KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları ne zaman erişime açıklanacak?

Milyonlarca adayın ter döktüğü KPSS maratonu başladı. Sınava giren adaylar, KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları ne zaman erişime açıklanacak? diye sorguluyor. İşte detaylar...

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta  bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erdem tarafından kuruldu. 

EGM Polis Akademisi Başkanlığı personel alım ilanını duyurdu! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Polis Akademisi Başkanlığı çeşitli birimlere Profesör, Dr. Öğretim Üyesi, Öğr. Gör. ve Arş. Gör. alımı yapılacak. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 57 Akademik Personel alıyor! Son başvuru 13 Mart 2023!

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 57 Akademik Personel alacağını duyurdu. Son başvuru 13 Mart 2023 olarak belirlendi.

Yatırımcılar bu fırsatı kaçırmayın! Belediye KDV’siz konut ve ticari nitelikli 2 arsayı satışa çıkardı!

Belediye konut ve ticari nitelikli 2 arsayı satışa çıkarttı. 18 Ocak 2023’te yapılacak ihalenin muhammen bedeli de açıklandı. Arsalar kapalı teklif usulü ile satılacak. İşte detaylar…

Konutta tercihler değişti! Nitelikli ve yatay mimarili konut projeleri revaçta!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yapımını sürdürdükleri TanUrla'nın bölgede yeni bir çekim merkezi olacağına dikkat çekti. Münir Tanyer, nitelikli ve yatay mimariye sahip projelerin talep gördüğünü belirtti. İşte ayrıntılar...

Nitelikli Cevaplar Akademisi torun center Haberi

Nitelikli Cevaplar Akademisi torun center


Torun Center ’da iş güvenliğinden sorumlu şirket Nitelikli Cevaplar Akademisi’nin (NCA) internet sitesine koyduğu ‘adli mercilere her türlü desteği veriyoruz’ dışında açıklama yapmaması dikkat çekti.


Hürriyet’in görüşme talebini geri çeviren şirket tüm kamu ve özel kuruluşların almakla yükümlü olduğu iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini vermekle sorumlu. 30 Haziran 2012’de 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu yayımlandı. Bu kanunla birlikte tüm özel ve kamu kuruluşları iş sağlığı ve güvenliği bakımından çeşitli önlemleri almakla yükümlü hale getirildiler. Ortak Sağlık Güvenlik Birimi de (OSGB) işyerlerinin yükümlülüklerini yerine getirmek için bakanlık tarafından yetkilendirilmiş uzman kuruluşlar olarak belirlendi. NCA firması da yetkilendirilmiş bir OSGB. NCA, işyerlerinde çalışanların sağlık ve güvenliklerinin sağlanması, denetlenmesi ve iş sağlığı ve güvenliği (İGS) yönetim sistemlerinin kurulmasından...