06 / 05 / 2024

Niyazi Birinci

Niyazi Birinci

Birinci Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Birinci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Kartal, Orhantepe Mahallesi, Keban Sokak'ta kuruldu.

Borsa İstanbul’da 2024 birinci çeyrek bilanço heyecanı… İşte yüksek getiri beklenen hisseler ve hedef fiyatları

Borsa İstanbul’da tarihi yükseliş devam ederken, yatırımcılar merakla 2024 birinci çeyrek bilançolarının açıklanmasını bekliyor. İşte yüksek getiri beklenen hisseler ve hedef fiyatları

Emlak vergisini ödemeyenler dikkat! Emlak vergisi birinci taksit son ödeme tarihi ne zaman? Emlak vergisi ödeme takvimi!

Ev sahiplerinin gündeminde emlak vergisi ödemeleri yar alıyor. Emlak vergisini ödemeyen ev sahipleri son tarihi merak ediyor. Peki emlak vergisi birinci taksit son ödeme tarihi ne zaman? Emlak vergisi ödeme takvimi!

AFAD depremin birinci yıl raporunu açıkladı!

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin birinci senesinde AFAD’ın ‘Deprem Analiz Raporu’na göre, depremlerde 53 bin 537 kişi hayatını kaybetti ve 107 bin 204 kişi de yaralandı.

Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu!

İstanbul'daki paylaşımlı ofis alanları, yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyürken, Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu. İşte bölge bölge kira rakamları...

Teraskale Çanakkale birinci etap yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından Çanakkale ili, Lapseki ilçesi Umurbey'de yükselen Teraskale Çanakkale birinci etabı yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Konya Şükran’da birinci etabın temeli atıldı

Konya’nın en büyük dönüşüm projelerinden biri olan Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 3. perde açıldı. 2 milyar TL üzerindeki bütçesi ile Türkiye’nin sayılı projelerinden biri olan projenin birinci etabının temel atma töreni gerçekleşti.

Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?

Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Bakan Bilgin resmen duyurdu: Birinci derece çalışanlar 3600 ek göstergeden yararlanacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamu çalışanlarına 3600 ek göstergenin verilmesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bilgin, 3600 ek göstergeyi tüm birinci derece çalışanlar için düzenleyen kanun teklifinin hazır olduğunu söyledi. 

Osman Niyazi Önen Kimdir?

Osman Niyazi Önen kimdir? Osman Niyazi Önen’in mesleği nedir? Osman Niyazi Önen nereden mezundur? İşte detaylar!

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

KONUTDER: Birinci el satışlarda kredi kısıtlamaları acil olarak kaldırılmalı!

KONUTDER Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas birinci el konut satışlarında kredi kısıtlamalarının acil olarak kaldırılması gerektiğini söyledi.

Türkiye bakır ihracatında dünyada birinci

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği bakır sektörü ürün grubunda bakır teller ihracatında dünyada ve Avrupa’da birinci sırada yer aldı. Birlik, bakır alaşımları ihracatında ise dünyada ikinci sırada.

Birinci sınıf SUV otomobil markası Audi Q7! Audi Q7 fiyatı kaç TL? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Görenleri kendisine büyüleyen Audi Q7 birinci sınıf SUV otomobil markası. Peki Audi Q7 kaç TL? Audi Q7 fiyatı kaç lira? İşte Audi Q7 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Niyazi Birinci Haberi

Niyazi Birinci

Birinci Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Birinci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Birinci Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c) Yurt içinde ve yurt dışında amacına ve faaliyet konusuna uygun olarak talepte bulunan kooperatiflerin...