07 / 07 / 2024

Nizip Belediye binaıs nerede

Nizip Belediye binaıs nerede

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Nizip Belediyesi hizmet binasının yeni yerine taşınması için çalışmalar başlatıldı. Yetkililer, taşınma işlemlerinin 5 aylık sürede tamamlanacağını kaydetti.

1933 yeni bina kanunu! Binaların kat sayısına Belediye karar verecek!

1933 yılında yeni bina kanununa göre her caddedeki binaların kat adedinin belediye tarafından belirleneceği belirtilmiş.

Gaziantep Nizip'te 5 adet arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Nizip Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Kızılcakent Mahallesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep Nizip'teki arsaların satış fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Ekrem İmamoğlu olası bir depremde İstanbul’da ağır hasar alacak bina sayısını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olası büyük depremde İstanbul'da ağır hasar alması mümkün olan olası bina sayısının yaklaşık olarak 90 bin olduğunu söyledi.

İmamoğlu duyurdu! İşte İstanbul’daki hasarlı ve ağır hasarlı bina sayısı!

Asrın deprem felaketini yaşayan Türkiye’de, büyük sarsıntının ardından en çok merak edilen şehir İstanbul için de ürküten bir uyarı geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehirde yıkılma tehlikesi bulunan bina sayısını açıkladı.

Belediye iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak! İhalesi 27 Aralık'ta!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Gaziantep Nizip için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Nizip ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Nizip için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay daha kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi, 3 ay boyunca esnafa verdiği destek kapsamında 3 ay boyunca esnaftan 3 ay boyunca kira almadı. Belediye bu süreyi 3 ay daha uzattığını duyurdu. 

Havsa'da belediye koronavirüs nedeniyle faaliyetini durduran esnafa kira yardımı yapacak!

Edirne Havsa'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyetlerini geçici olarak durduran esnafa 750 TL'ye kadar kira yardımı yapılacak.

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Sakarya Büyükşehir kiracılarından kira almayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını sürecinde zarara uğrayan kiracılarından kira almayacak. Esnafa yönelik destek paketi kapsamında alınan kararla, Belediye kiracısı olan işletmelerin bu dönemdeki kira bedellerini almayacak...

Sakarya Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, belediye kiracısı olan, faaliyetleri durdurulan veya bulunamayan işletmelerin faaliyette bulunmadığı döneme ilişkin kira bedellerinin alınmamasının planlandığını açıkladı...

Nizip Belediye binaıs nerede Haberi

Nizip Belediye binaıs nerede

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Nizip Belediyesi hizmet binasının yeni yerine taşınması için çalışmalar başlatıldı. 


Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Kültür Merkezi'ne taşınmaya hazırlanan Nizip Belediyesi hizmet binası dizaynı için, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihalenin 4 ay içerisinde tamamlanacağı kaydedildi.


Yetkililer, taşınma işlemlerinin 5 aylık sürede tamamlanacağını...