17 / 05 / 2024

Nlogo İstanbul yeni proje

Nlogo İstanbul yeni proje

Özyurtlar İnşaat'ın Nlogo İstanbul adını taşıyan yeni projesi konumu ve geniş sosyal imkanlarıyla ev sahiplerine keyifli ve eğlenceli bir hayatın kapılarını aralarken, yüksek prim garantisi de vaat ediyor...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın kaba inşaatı bitiyor!

Kalyon Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, referandumdan sonra Türkiye'de yaşanacak değişiklikleri anlattı. Yatırımların büyüyeceğini söyleyen Kalyoncu, İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili bilgi verdi.

Yeni Havalimanı 15 bin kovayla boyanacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın boya ihalesini Polisan Kansai kazandı.

Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı'nın tedarikçisi oldu!

Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya, 2018 yılında kapılarını açacak olan ve Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı tüm dünyada heyecan yarattı!

ABD-Türkiye İş Konseyi İcra Direktörü Jennifer Miel, İstanbul Yeni Havalimanı’nın sadece ABD’de değil tüm dünyada heyecan yarattığını söyledi. Jennifer Miel, "DHMİ’nin KÖİ deneyiminden yararlanmak istiyoruz" dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 42'si tamam!

İSTANBUL Yeni Havalimanı inşaatında yolun yarısına gelindi. 23 bin kişinin inşaatında 3 vardiya halinde çalıştığı havalimanının yüzde 42’si tamamlandı. Çalışan sayısının artırılacağı açıklanan havalimanında 30 bin kişi çalışacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın proje alanı San Marino'dan büyük!

Ulaştırma Bakanı Arslan, "İstanbul Yeni Havalimanı'nın yaratacağı ilave hanehalkı gelirinin yaklaşık 4 milyar dolar olacağı, Türkiye'nin ulusal ekonomisine katkısının da milli gelirinin yüzde 4,2-4,9 arasında olacağı raporun sonuçlarından çıkmakta." dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışmalar yüzde 42 seviyesinde!

Ulaştırma Bakanı Arslan, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışmalar bugün itibarıyla yüzde 42 seviyesine geldi. 2018'in ilk çeyreğinde birinci fazının açılması adına bu sefer 23 bin kişiyle değil yaklaşık 30 bin çalışanla İstanbul Yeni Havalimanı inşaatı devam edecek" dedi.

Yeni havalimanına taşınma planı başladı!

Türkiye'nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının ilk etabının açılış tarihi olan 26 Şubat 2018'e yetişmesi için çalışmalar hızla devam ederken, şirketler de şimdiden taşınma planlarını yapmaya başladı

İstanbul yeni havalimanına bir ödül daha!

Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul yeni havalimanı terminal binasının 2016 Dünya Mimarlık Festivali’nde “Gelecek Projeler-Altyapı” kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.

Nlogo İstanbul’da 48 ay, 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Özyurtlar inşaat, Nlogo İstanbul projesi için yepyeni bir kampanyaya başladı. 48 ay, 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunan Özyurtlar İnşaat, yatırımcısının yüzünü güldürmek için kolları sıvadı.

Yeni havalimanında ilk asfalt döküldü!

İstanbul yeni havalimanı inşaatındaki bir numaralı pistinde asfalt dökümü başladı. İYH inşaatını gerçekleştirmek ve 25 yıl boyunca işletmesini yapmak üzere kurulan İGA, asfalt döküm çalışmaları ile ilgili görüntüleri paylaştı.

Esenyurt Nlogo İstanbul'da 0,70 faizle!

Nlogo İstanbul, Özyurtlar İnşaat tarafından 3 etap halinde hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 2 bin 679 daire ve 100'den fazla ticari birim yer alıyor.

Nlogo İstanbul'da yüzde 20 peşinatla!

Nlogo İstanbul'da 2 bin 679 daire ve 100'den fazla ticari birim yer alıyor. Yüzde 20 peşinatla daire sahibi olunan proje 34 bin 580 metrekare arsa alanında yükseliyor.

Nlogo İstanbul yeni proje Haberi

Nlogo İstanbul yeni proje

İnşaat sektöründe 24 yıldır güvenli, konforlu ve karlı alanları yaratan Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta yeni bir projeye daha başlıyor. Özyurtlar İnşaat'ın Nlogo İstanbul adını taşıyan yeni projesi konumu ve geniş sosyal imkanlarıyla ev sahiplerine keyifli ve eğlenceli bir hayatın kapılarını aralarken, yüksek prim garantisi de vaat ediyor. Nlogo'da 1+0 daireler 79 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



"Logomuzdan ilham aldık, Sizin için tasarladık"



Özyurtlat İnşaat, İstanbul'un cazibe merkezi Esenyurt'a yeni bir projeyi daha hayata gerçiriyor. 24 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve bugüne kadar 8 bine yakın konut üreten Özyurtlar İnşaat'ın ambleminden yola çıkarak tasarladığı Nlogo İstanbul'da 1+0'dan 3+1'e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. Projede yer alan 1+0 dairelerin fiyatları 79 bin liradan başlıyor. Bugün satışa çıkan Nlogo İstanbul'un tanıtımı amacıyla...