29 / 04 / 2024

No3 Mavişehir ödeme seçenkleri

No3 Mavişehir ödeme seçenkleri

Zabıtçı İnşaat tarafından gerçekleşen No3 Mavişehir projesi 28 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks olarak dizayn edildi. No3 Mavişehir projesi satışa çıktı! Daireler 1 milyon 200 bin TL' den başlıyor.

Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı!

Toplam 537 konut, 173 ofis, 15 dükkandan meydana gelen proje İzmir İl'inde yükseliyor. Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı kapsamında 84 aya kadar vade sağlanıyor.

Mavişehir Gaziantep Evleri başvuruları!

Mavişehir Gaziantep Evleri başvuruları yarın başlıyor. Dairelerin 90 metrekarelik 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede 12 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Gaziantep Mavişehir Evleri ödeme planı!

Gaziantep Mavişehir Evleri ödeme planı kapsamında aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. Başvuru bedeli talep edilmeyen projede alt gelir grubu kapsamında 1.000 adet daire kurayla satılıyor.

No3 Mavişehir projesinde dairelerin teslim tarihi Ocak 2015' te!

Zabıtçı İnşaat tarafından hayata geçirilen No3 Mavişehir projesinde daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. No3 Mavişehir projesinde dairelerin teslim tarihi Ocak 2015' te yapılması planlanıyor.

No3 Mavişehir projesi satışa çıktı! Daireler 1 milyon 200 bin TL' den başlıyor!

Zabıtçı İnşaat tarafından gerçekleşen No3 Mavişehir projesi 28 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks olarak dizayn edildi. No3 Mavişehir projesi satışa çıktı! Daireler 1 milyon 200 bin TL' den başlıyor.

No3 Mavişehir Projesi tanıtıldı!

Mavişehir'in İzmir'in en prestijli muhitlerinden Mavişehir'in merkezinde konumlandığını söyleyen Zabıtçı, "En küçüğü 200 metrekare brüt alandan oluşan akıllı otomasyon sistemi ile donatılan dairelerde elegan bir yaşam sunuyoruz" dedi

No:3 Mavişehir Ocak'ta teslim edilecek!

davetlileri bilgilendiren Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, " Toplam 28 daireden oluşan No3 Mavişehir projemizi 2015 yılı ocak ayında sahiplerine teslim edeceğiz " dedi.

Zabıtçı Mavişehir No:3 teslimleri 2015'te!

Zabıtçı İnşaat'ın prestij projesi No3 Mavişehir düzenlenen kokteylle tanıtıldı. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, 28 daireden oluşan projeyi Ocak'ta yeni sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

No3 Mavişehir yeni yılda teslim edilecek!

Sektörde 50 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Zabıtçı İnşaat, Mavişehir 'de inşa ettiği No3 Mavişehir Projesi'nin örnek dairesini Cumartesi günü düzenlenecek kokteyl ile tanıtacak.

Batı Şehir ödeme planı!

Batı Şehir ödeme planı kapsamında fiyat listesi ve detaylı ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor

Emlak Konut GYO Soyak Mavişehir projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Soyak Mavişehir projesine ait değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut GYO Mavişehir Pelikan Evleri değerleme raporu!

Emlak Konut GYO İzmir projesi Mavişehir Pelikan Evleri'nin değerleme raporunu yayınladı...

Soyak Mavi Şehir Optimus İzmir'de yüzde 1 peşinat!

Soyak Mavişehir Optimus, İzmirlilere sunduğu imkanlarla Optimus’lu olmanın ayrıcalığını yaşatıyor. 24 Nisan’a kadar geçerli kampanyada 2+1 ve 3+1 daireler yüzde 1 peşinat, yüzde 10 indirim ve Avantajlı Yeşil Konut Kredisi fırsatlarıyla satışa sunuluyor...

No3 Mavişehir ödeme seçenkleri Haberi

No3 Mavişehir ödeme seçenkleri

İzmir İli Karşıyaka İlçe'sinde yer alan projede fitness salonu, otopark, sauna, yüzme havuzu gibi seçenekleri bulunuyor. Projede dairelerin teslimleri 2015 Ocak ayı olarak planlanıyor.


No3 Mavişehir projesi Zabıtçı İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Projede toplam 28 adet daire bulunuyor. 


No3 Mavişehir projesi satışa çıktı! Daireler 1 milyon 200 bin TL' den başlıyor. Projedeki dairelerin en küçüğü 200 metrekareden oluşuyor. Projedeki daireler akıllı sistemle donatıldı.


No3 Mavişehir iletişim

Adres:Yalı Mah. 6436/5 Sok. No.3Mavişehir İZMİR

Tel:0 (232) 361 18 61

Web: www.no3mavisehir.com

Tülay...