15 / 05 / 2024

nobu restoran bodrum şubesi nerede

nobu restoran bodrum şubesi nerede

Yalıkavak Palmarina'da hizmete girecek olan Nobu Restoran'nın açılışına Robert De Niro ile birlikte, mekana adını veren aynı zamanda ortağı olan dünyaca ünlü şef Nobu Matsuhisa da katılacak...

Ünlü markalardan Bodrum çıkarması!

Bodrum'a yapılan yatırımlar katlanıyor. Ünlü restoran markaları, Bodrum'da yatırım yapmak için atağa geçti. İstanbul'dan da birçok ünlü marka Bodrum'a gidiyor.

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Hakkasan, Bodrum'da şube açıyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında,  Londra merkezli ünlü Çin restoranı Hakkasan'ın Bodrum'da şube açacağını yazdı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

NOBU İstanbul Mayıs'ta açılıyor!

Ünlü şef Nobu Matsuhisa ve Hollywood yıldızı Robert De Niro ortaklığında kurulan NOBU Restoran'ın Türkiye'deki ilk şubesi Mayıs ayında açılacak. 

Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu Restoran İstanbul’da şube açıyor!

Ünlü oyuncu Robert de Niro’nun da ortakları arasında yer aldığı Nobu Restoran, İstanbul’da şube açıyor.

Akfen Holding'in LoftElia Restoran'ı hizmete açıldı!

Akfen Holding’in “modern köy” temasıyla hizmete soktuğu, Bodrum Loft’un içerisinde yer alan LoftElia Restoran hizmete açıldı. 

Bodrum'da gergin yıkım!

Bodrum'da ikinci derece arkeolojik SİT alanına yapıldığı ileri sürülen restoran ve gözleme evi yıkıldı. Yıkım sırasında gerginlik yaşandı.

Cihan Kamer, Bodrum'dan 3 villa aldı!

Huqqa ve The Market'ten sonra üçüncü restoran markası Guzucu'yu yaratan Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, Bodrum'dan 3 villa aldı.

Nikki Beach Worldwide Bodrum hizmete açıldı!

Dünyaca ünlü restoran ve beach zinciri Nikki Beach Worldwide’ın Bodrum şubesinin açılışı gerçekleşti. Bodrum eğlence sektöründe yer edinen Nikki Beach'in açılış partisi ünlüleri de bir araya getirdi.

Serafina'nın 2. şubesi Bodrum'da açılacak!

Nedim Keçeli, Metin Şen ve Cenk Önal ile birlikte yürüttükleri restoran işletmeciliğinde yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Serafina'nın ikinci durağı Bodrum olacak.

Zuma Restoran, Bodrum ve Roma'da açılacak!

Ferit Şahenk’in restoran işindeki Japon kozu “Zuma” yeni yerinde İstanbul’un yıldızı oldu. Bununla da yetinmeyen grup art arda yapacağı açılışlarla Roma ve Bodrum’u fethedecek.

Neyzen Tevfik’in Bodrum'daki evi restore ediliyor!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Neyzen Tevfik’in büyüdüğü tarihi evde gerekli izinlerin tamamlanmasının ardından restorasyon çalışmaları başladı. Restorasyon çalışmaları sonucunda tarihi evin restoran veya kafe olacağı öğrenildi.

İl Riccio Bodrum açıldı!

Capri Adası’nda yer alan Capri Palace Hotel & Spa’da; lezzet tutkunlarının en çok tercih ettiği restoran olan Michelin yıldızlı Il Riccio; bu yaz D-Hotel Maris’in ardından Bodrum Cennet Koyu’nda hizmet vermeye başladı.

nobu restoran bodrum şubesi nerede Haberi

nobu restoran bodrum şubesi nerede

Yıldızların müdavimi olduğu Nobu Restoran sonunda Türkiye'de...Yalıkavak Palmarina'da hizmete girecek olan mekanın gelecek ay ki özel açılışına restoranın sahibi Robert De Niro da katılacak.


Türkiye'de bir dünya markası... Hakkında sık sık 'açıldı açılacak' söylentilerinin çıktığı Robert De Niro'nun Nobu'su Yalıkavak Palmarina'da hizmete giriyor. Hollywood yıldızlarının boy gösterdiği, günler öncesinden rezervasyon alınan mekanın 7'nci şubesi için yapılacak özel açılışa De Niro katılacak.


YALIKAVAK'TA TATİL YAPACAK 


Mübariz Mansimov'un Palmali Grubu'yla Türkiye'ye gelen lüks restoran, Londra, Milano, Monte Carlo, Budapeşte ve Moskova'nın ardından Avrupa'daki 7. şube olacak. Oscarlı yıldız, gelecek ay gerçekleşmesi beklenen ziyaretinde Bodrum'da tatil de yapacak.


'MUCİT' ORTAK DA GELİYOR


Nobu Restoran'ın açılışına Robert De Niro ile birlikte, mekana adını veren aynı zamanda ortağı olan dünyaca ünlü şef Nobu Matsuhisa  da katılacak. 'Celebrity Chef' kavramının...