27 / 04 / 2024

North İstanbul Sarıyer teslim tarihi

North İstanbul Sarıyer teslim tarihi

North İstanbul örnek daire resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 174 konutun yer aldığı Sarıyer North İstanbul Evleri projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor...

North İstanbul Sarıyer fiyat!

North İstanbul Sarıyer fiyat listesine göre konutlar 500 bin lira ile 850 bin lira arasında değişiyor. North İstanbul Sarıyer projesinde yer alan konutlar bu ay teslim edilecek...

North İstanbul Sarıyer satılık!

North İstanbul Sarıyer satılık konutlarla ilgili tüm detaylı bilgiler haberimizin içinde yer alıyor

Sarıyer'e yeni otel geliyor! 58 oda ve 45 ofis kapasiteli!

İstanbul Sarıyer'de yeni otel inşa edilecek. 58 odalı otel ve 45 ofis kapasiteli proje 178 milyon 997 bin 758 TL'ye mal olacak.

Sarıyer Rumelifeneri'nde askeri arazi satışa çıkarıldı!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Sarıyer'de Rumelifeneri Mahallesi’nde bulunan 4 bin 290 metrekarelik askeri alanın satışa çıkarıldığını duyurdu.

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinden imar parası açıklaması!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı belirtmemesi üzerine site sakinleri tarafından yönetime uyarı yapılmıştı. Konuya ilişkin kooperatiften açıklama geldi...

Sarıyer İmam Hüseyin Cemevi imar bekliyor!

İstanbul Sarıyer'de bulunan İmam Hüseyin Cemevi, 2013 yılından beri “sosyal kültürel tesis” imarını bile alamadı...

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinde 4 milyon TL'lik vurgun iddiası!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı hakkında bilgilendirilmemeleri tartışmalara neden oldu...

Sarıyer'deki Gümüşdere Kilisesi harabeye döndü!

İstanbul Sarıyer’de bulunan Gümüşdere Kilisesi’nin her tarafı defineciler tarafından delik deşik oldu. Yıkılmak üzere olan eski yapı tehlike de arz ediyor.

Sarıyer'deki Bilezikçi Çiftliği restore edilecek!  

İstanbul Sarıyer'deki Bilezikçi Çiftliği restore edilecek. İstanbul Üniversitesi tarihi yapının restorasyon çalışmaları için hazırlıklara başladı. 

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1. Etap 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Sarıyer'de imar barışına başvuru yağıyor!

İstanbul Sarıyer'de imar barışına başvuru yağıyor. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar "Sarıyer'in en önemli sorunu mülkiyet meselesiyli. 50-60 yıllık sorundu. Şimdi vatandaşların yüzü gülüyor" diye açıklama yaptı. 

Sarıyer'deki 5 markalı konut projesi!

İstanbul Sarıyer'de birçok inşaat şirketinin konut projesi yükselmeye devam ediyor. Sarıyer 38 mahalleden meydana geliyor. İşte Sarıyer'deki 5 markalı konut projesi...

Sarıyer Nidapark İstinye ödeme seçenekleri!

İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de yükselen Nidapark İstinye projesinde konut fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor..

Sarıyer'de 4.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul, Sarıyer İlçesi'nde yer alan 262 metrekarelik dubleks ev ve arsası 4 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Maritza Loft Sarıyer güncel fiyatlar!

Maritza Loft Sarıyer güncel fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Marmara Loft projesi iki etap olarak İstanbul Sarıyer'de inşa edildi...

North İstanbul Sarıyer teslim tarihi Haberi

North İstanbul Sarıyer teslim tarihi


Panaroma Grup tarafında hayata geçiriliyor olan North İstanbul Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer bölgesinde inşa ediliyor. North İstanbul örnek daire resimleri haberimizin devamında yer alıyor.


Sarıyer North İstanbul Evleri projesi 174 adet konuttan meydana geliyor. 5 blok olarak inşa ediliyor olan North İstanbul Evleri Sarıyer projesinin toplam inşaat alanı 6 bin metrekare olarak belirlendi.


North İstanbul Evleri Sarıyer projesi içerisinde spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor.


North İstanbul Evleri Sarıyer projesinde konutların ödemeleri banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor. Sarıyer North İstanbul Evleri'nde bloklar 5 katlı olarak tasarlandı. North İstanbul Evleri'nin satış ofisi ile 0212 323 01 02'yi arayarak görüşebilirsiniz.



Sarıyer North İstanbul nerede?

Sarıyer North İstanbul adres...