08 / 05 / 2024

Nt Turan Yapı  adres 

Nt Turan Yapı  adres 

Nt Turan Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Turan tarafından kuruldu.

Nurdağı'ndaki örnek deprem konutları görüntülendi! İlçede 2 bin 509 afet konutu yapılacak! 

6 Şubat depremlerinden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem konutları hızla yükseliyor. Yapımı süren afet konutları FPV dronla görüntülendi.

İdris Turan İlter ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Nereli?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda, Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olan İdris Turan İlter kimdir? Nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte İdris Turan İlter ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Vivo S17e'nin fiyatı yanlışlıkla resmi satış sitesinde paylaşıldı;  İşte Vivo S17e fiyatı

Yakın zamanda tanıtımı yapılacak olan ve fiyatının da bu lansmanda paylaşılması beklenen Vivo S17e, bugün yanlışlıkla markanın resmi web sitesinde görüntülendi. Yapılan hata hemen düzeltilse de Vivo S17e'nin fiyatı tanıtım gününden önce ortaya çıkmış oldu. İşte detaylar...

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO İstanbul Mahmutbey'de hayata geçirilmesi planlanan projenin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verdi. İşte ayrıntılar...

Bebeği olan aileler yandı! Mamalara gelen zam dudak uçuklattı!

Vatandaş her türlü ihtiyacında kısıntıya gidiyor ama kısıntısı yapılamayacak ürünler de var. İşte bunların başında bebek mamaları geliyor. İşte bütçeden kısıntı yapılamayacak bebek mamalarına gelen zamlar dudak uçuklattı, en ucuz mama bakın kaç para oldu?

Apple'dan son dakika! iPhone 15 ve iPhone 16 müjdesi!

iPhone 15 ve iPhone 16 için yeni bir 5G sızıntısı yapıldı. Apple, Qualcomm'un en yeni 5G modemlerine geçiş yapacak.

KYK burs başvuruları başladı mı 2022, ne zaman? Yükseköğrenim KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

KYK burs başvurusu, ÖSYM'nin YKS öncelik sonuçlarını açıklamasıyla öne çıkan konulardan biri oldu. 2022 Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü burs başvuru tarihleri öğrenciler tarafından izleniyor. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman ve başvuru nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Hüseyin Turan ve Furkan Yıldırım Turan ortaklığında kuruldu.

Mars'ta görüntülenen gizemli yapı görenleri şaşırttı! Ne olduğunu kimse açıklayamadı

İnsanlığın merakını günden güne celbeden Mars'ta görüntülenen gizemli yapı esrarını koruyor. Mars'ta yaşayan bir tür ya da canlının var olup olmadığını merak eden araştırmacıların karşısına çıkan gizemli bölgenin ne olduğuna ilişkin kesin bir açıklama yapılamadı.

Ayasofya Camii'nde korkunç olay! Açıklamalar kan dondurdu

88 yıl sonra müze olmaktan çıkarılıp tekrar ibadethaneye dönüştürülen Ayasofya Camii'nde akıl almaz bir olay yaşandı. Caminin tarihi kapısının tahrip edildiği ortaya çıktı. Sosyal medyada yayınlanan görüntü sonrası yapılan açıklama ise kan dondurdu.

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Turan ve Savaş Turan ortaklığında kuruldu.

Atm Poınt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atm Poınt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atm Poınt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Özak GYO Göktürk 2 projesi geliyor! Yeni proje!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Nt Turan Yapı  adres  Haberi

Nt Turan Yapı  adres 

Nt Turan Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Turan tarafından kuruldu.

Nt Turan Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b Özel ve resmi binalar , konutlar işyerleri, fabrikalar, tesisler, turistik tesisler, otel inşaatlarını yapmak. Yol, su, kanalizasyonları, Limanlar, köprü, baraj ve yat limanları inşaatları yapmak. İnşaatların bir kısmını veya tamamının yada bir kısmının müteahhit veya taşeron olarak yapılması yada yaptırılması. Her türlü yapının elektrik tesisatının projesinin hazırlanması ve yapılması, bakım ve onarımlarının yapılması, Arsa veya arazi parselasyonları arsa olarak...