29 / 04 / 2024

Nuh’un Ankara Makarnası

Nuh’un Ankara Makarnası

Rekabet Kurulu, Nuh'un Ankara Makarnası şirketi hakkında, rekabeti önleyen faaliyetlerde bulunduğu iddiası ile ilgili soruşturma başlattı. İşte detaylar...

Rekabet Kurulu’ndan makarna devi için flaş karar! Nuh'un Ankara Makarnası ve İs-Ra Gıda'ya soruşturma

Rekabet Kurulu, Nuh'un Ankara Makarnası şirketi hakkında, rekabeti önleyen faaliyetlerde bulunduğu iddiası ile ilgili soruşturma başlattı. İşte detaylar...

Muammer Aksoy'un evi yıkılıyor!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı, dün de evin yıkımına başlandı.

Muammer Aksoy'un evi için yapılan tescil başvurusuna red!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı. Gerekçe olarak ise "Kültür varlığı niteliği taşmıyor" denildi.

Votorantim Cimentos, Polat Beton'un tesislerini devralıyor!

Votorantim Cimentos, Ankara merkezli Polat Beton'un Ankara Sincan, Kayaş, ve Gölbaşı hazır beton tesislerini kiralama yoluyla devralıyor.

Ankara Eserkent Konutları'na yoğun ilgi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Eserkent projesinde başvurular devam ediyor. Eserkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği konutular için son başvuru tarihi 15 Ocak.

Nuh'un Gemisi görünümlü Şırnak Belediye hizmet binası hizmete açıldı!

Şırnak'ta Nuh'un Gemisi şeklinde hayata geçirilen 6 katlı yeni belediye binası, hizmete açıldı.

Güney Afrika'da nesli tükenmekte olan canlılar için 'Nuh'un Gemisi' inşa edilecek!

Nesli tükenmekte olan canlılar için Güney Afrika'da 'Nuh'un Gemisi' yapılacak. Devasa bir akvaryumu da barındıracak olan bu iddialı proje son teknoloji ile doğanın bir birleşiminden olacak.

Ekvador: Türk yatırımcıları bekliyoruz!

Ekvador'un Ankara Büyükelçiliği Ticaret Ataşesi Barcos, Türkiye ve Ekvador arasında birçok ticaret fırsatı olduğunu ve Türk yatırımcıları beklediğini söyledi.

Union Ankara HİT Yapı’nın Hittown projesini bünyesine ekledi!

Union İstanbul’un Ankara ofisi olan ve markalara 360 derece iletişim hizmet anlayışı veren Union Ankara bünyesine son olarak HİT Yapı’nın Hittown projesini dahil etti.

Türk Telekom'un Ankara'daki yeni genel müdürlük binası açıldı!

Türk Telekom tarafından Ankara’da yapılan Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezi ve Hizmet Yönetim Merkezi’nin de içinde bulunduğu yeni genel müdürlük binası açıldı. 

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Kumru Ankara'da yüzde 5 ön peşinatlı kampanya!

Kuzu Grup'un Ankara'da projelendirdiği konutlarından olan Kumru Ankara'da yüzde 5 ön peşinatlı kampanya sunuluyor..

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporlarını yayınladı.

Nuh’un Ankara Makarnası Haberi

Nuh’un Ankara Makarnası

Rekabet Kurulu, 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşen toplantısında teşebbüsün ve distiribütörlerinin, alıcı kişilerin tekrardan satış fiyatını belirlemeye yönelik eylemleri ile tabi olduğu kanunu ihlal ettiği gerekçeli iddialarını gündeme aldı. Yapılan ön araştırmada elde edilen bilgilere göre; belge aynı zamanda yapılan ve ardından elde edilen tespitleri tartışma içerisine alan kurul, bulguları ciddi ve yeterli derecede önemli buldu. Rekabet Kurumu tüm bunların doğrultusunda Nuh'un Ankara Makarnası firması ve distiribütörleri hakkında, soruşturma açılmasına karar verdi. 

Bunların yanında Rekabet Kurulu, İs-Ra Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama hakkında soruşturma açılmasında karar kıldı.

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yazılı bir şekilde yapılan açıklamaya göre, Nuh'un Ankara Makarnası Sanayi'nin ve distribütörlerinin, alıcıların tekrardan satış ücretini belirlemeye yönelik eylemleri ile Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un ilgili olan maddesini ihlal ettikleri gerekçesi...