18 / 05 / 2024

Numan Tugay Konuk

Numan Tugay Konuk

Armoni Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şebnem Gültepe ve Numan Tugay Konuk ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Cemil Tugay'dan İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Başkan seçilmesiyle beraber üstlendikleri sorumluluklara dikkat çeken ve hedeflerine değinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir'de hızlı bir kentsel dönüşüm çalışması yapacaklarını söyledi.

Cemil Tugay'dan konut müjdesi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

Ege Mahallesi'nde sahur yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir adayı Dr. Cemil Tugay son dönemlerde gündemden düşmeyen konut krizine değinerek, kiracıları ev sahibi yapacaklarını söyledi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vaktidir!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman'da yaptığı konuşmasında deprem konutlarına ilişkin konuştu. Kurtulmuş, kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vakti vurgusu yaptı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu! Numan Kurtulmuş kimdir?

Yeni kabinenin belirlenmesinden sonra TBMM Başkanı için oylamalar yapıldı ve TBMM Başkanı seçildi. Yeni TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu. Peki Numan Kurtulmuş kimdir?

Numan Kurtulmuş'tan, canlı yayında asgari ücret açıklaması!

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı, açıklamalarda bulundu.

Tugay Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Tugay Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Öztürk tarafından kuruldu!

Asgari ücrete 2. zam ne kadar olacak? Numan Kurtulmuş açıkladı!

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı televizyon programında gündemde öne çıkan konulara dair açıklamalarda bulundu.

Numan Kurtulmuş'tan dikkat çeken kripto para açıklaması!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin, bu ayın başlarında dalgalı seyretti. Değer kaybı yaşayan Bitcoin'in ve diğer kripto para birimlerinin düşüşü yatırımcıları paniğe sürükledi. AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Numan Kurtulmuş'tan memur ve emekli zammı açıklaması!

AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, partisinin Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ‘Teşkilat Akademisi’ programına katılım gösterdi. Kurtulmuş, milyonlarca memur ve emeklinin beklediği zam konusuna da değindi.

Tugay Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tugay Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuğay Çelik tarafından kuruldu.

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri TBMM gündeminde!

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri ile konuk evlerinde yaşayan ve hakkında koruma kararı alınan kadın sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kenan Evren'in Beyazevi'nin yerine inşa edilen bina, konuk evi ve demokrasi müzesi olacak!

Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerinde hayata geçirilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi oluyor.

Adil Karaismailoğlu, AA Editör Masası'na konuk olacak!

AA Editör Masası'na konuk olacak olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmeler yapacak.

Numan Tugay Konuk Haberi

Numan Tugay Konuk

Armoni Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şebnem Gültepe ve Numan Tugay Konuk ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.


Armoni Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya...