16 / 05 / 2024

Numara 24 Ofis Yönetimi iletişim

Numara 24 Ofis Yönetimi iletişim

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile IWG GROUP Holdings S.à.r.l tarafından kuruldu.

Gamador Galya'da yüzde 1 peşinat ve 24 ay sabit TL taksitle!

Gamador Galya projesinde yüzde 1 peşinat ve 24 ay sabit Türk Lirası taksitle konut sahibi olunabiliyor. 5 blok olarak yükselen projede 210 adet konut, 113 adet ticari alan ve 70 adet ofis mevcut.

Ataşehir'de 24.7 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul Ataşehir'de yer alan ofisi 24 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şişli'de 24 milyon TL'ye icradan satılık 3 ofis!

İstanbul 10. İcra Dairesi Şişli'de yer alan 3 adet ofisi toplam 24 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile IWG GROUP Holdings S.à.r.l tarafından kuruldu.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine kira değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, stanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Şehitmuhtar Mahallesi, 11 Pafta, 408 ada, 24 Parselde yer alan Taksim Ofis Lamartine kira değerleme raporunu yayınladı...

A sınıfı ofis binalarındaki kira ortalaması 24,1 dolar!

Propin tarafından hazırlanan ve 2018 Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan ''İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2018 Dördüncü Çeyrek Raporu'' yayınlandı.

Boş ofis sayısı azalırken, kiralar düştü!

İstanbul Ofis Piyasası Üçüncü Çeyrek Raporu açıklandı. Verilere göre, aylık kirası metrekare başına 24.24 dolardan, 23.56 dolara geriledi.

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Honding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Holding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak Konut Körfezkent ticaret projesi geliyor!

Emlak Konut GYO Kocaeli Yarımca'da Körfezkent ticaret projesini hayata geçirecek. Anahtar teslimi götürü bedeli usulü ile ihale edilecek projede 40 konut, 24 ofis, 37 dükkan, 1 düğün salonu, 1 poliklinik, 2 sağlık ocağı ve 1 kreş yer alacak.

Concept 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Concept 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ahmethan Yılmaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Mall Of İstanbul Ofis Bloğu'nda kuruldu.

Numara 24 Ofis Yönetimi iletişim Haberi

Numara 24 Ofis Yönetimi iletişim

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile IWG GROUP Holdings S.à.r.l tarafından kuruldu.

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Sirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: İş merkezi (ofis) kurmak, işletmek, diğer Regus grup şirketlerinin faaliyette bulunacakları iş merkezleri için uygun alanlar bulmak, bu alanlar için kira sözleşmeleri akdetmek, gerçek ve tüzel kişilere iş merkezi ve ofis hizmetlerinde gerekli olan her türlü personel, sekretarya, bilgisayar, posta kutusu, telekonferans, telefon, faks ve benzeri hizmetler sunmak ve bu hizmetler için gerekli diğer altyapı ve donanımları sağlamak, hazır yemek servisi temin etmek, toplantı salonlarını konferans, kongre, seminer ve benzeri etkinlikler için tahsis etmek ve ayrıca şirketin amacına yönelik olarak söz konusu hizmetler...