04 / 05 / 2024

Nureddin Nebati akaryakıt fiyatları

Nureddin Nebati akaryakıt fiyatları

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati,  akaryakıt fiyatlarında son zamanlarda yaşanan düşüşlerin altını çizerek, küresel fiyat oluşumlarına bağlı şekilde yakın süreçte akaryakıt litre fiyatlarında ek düşüşler beklendiğine dikkat çekti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması! Rahatız, bütçede kaynağını oluşturduk...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması. Bakan Nebati EYT için bütçede kaynağını oluşturduklarını ve rahat olduklarını belirterek bütçe performansımız beklenenden iyi olacak dedi.

Bakan Nebati sitem etti! “Akaryakıt indirimleri gazetelerin manşetlerinde yer almıyor”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Akaryakıt zamlarının gazete manşetlerinde yer aldığını ancak indirimlerin yer verilmediğinden dert yandı. İşte detaylar!

Akaryakıt fiyatları ne olacak? Benzin, motorin ve LPG fiyatları düşecek mi? 

Vergi Uzmanı ve Sözcü yazarı Dr. Nedim Türkmen, vergi indirimi yapılmadan akaryakıt fiyatlarıda indirimin olmayacağını belirtirken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, akaryakıtta ilave indirimlerin beklendiğini dile getirdi....

Bakan Nebati'den akaryakıt müjdesi: "Benzin ve motorin fiyatları daha da düşecek"

Benzinin litre fiyatı 23.66 TL'ye, motorinin litre fiyatı 25.42 TL'ye düşerken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, akaryakıt fiyatlarında düşüşün devam edeceğini söyledi.

Bakan Nebati'den son dakika akaryakıt fiyatları açıklaması! Benzin, motorin ve LPG'ye ilave indirimler geliyor! 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati,  akaryakıt fiyatlarında son zamanlarda yaşanan düşüşlerin altını çizerek, küresel fiyat oluşumlarına bağlı şekilde yakın süreçte akaryakıt litre fiyatlarında ek düşüşler beklendiğine dikkat çekti.

Bakan Nureddin Nebati'den GES'le ilgili yeni açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, GES'te yıllık beklenen yıllık asgari getiriyi kamuoyu ile paylaştı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den mesaj: Türkiye faiz kıskacından çıktı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Kur korumalı TL mevduat (KKM) hesabı ile döviz kurları için stabilizasyon sağlandığını ve  döviz kurlarında stabilizasyonun en iyi şekilde yürüdüğünü söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Türkiye'de 2020 yılında Berat Albayrak'ın istifa etmesiyle başlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimlerinin son halkası Nureddin Nebati oldu. Nebati'nin 3 Aralık'ta getirildiği görevden alınacağı yerine Mehmet Şimşek'in geleceği iddia edildi.

Bakan Nureddin Nebati'den müteahhitler için flaş açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarda kamu müteahhitlerine bütçe imkanları doğrultusunda destek vereceklerini dile getirdi.

Nureddin Nebati: Etiketler üzerinden operasyon çekenlere biz de operasyon çekeceğiz!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni'nde gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Nureddin Nebati'den kira açıklaması: Şehir merkezinde 1.261 TL!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücrete ilişkin konuştu. Nebati, asgari ücret ve kira karşılaştırması da yaparak "Türkiye'de yeni ücretimiz 4 bin 250 lira 40 kuruş, kira şehir merkezinde 1261 Türk Lirası" dedi.

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Ankara'da belediyeden 750 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Korkuteli Belediye Başkanlığı; Yeni Mahalle'de yer alan akaryakıt istasyonunu 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu akaryakıt istasyonunun toplam bedeli 750 bin TL olarak belirlendi.

Nureddin Nebati akaryakıt fiyatları Haberi

Nureddin Nebati akaryakıt fiyatları

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gündemle ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Nebati, açıklamalarında akaryakıt fiyatlarına da değindi. 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Haziran ayının son günlerinden bu güne benzin fiyatlarının yaklaşık yüzde 13 ranında bir gerilemeyle 23,7 TL seviyesine, motorin fiyatlarının da yaklaşık yüzde 15 düşüşle 25,4 TL seviyesine düştüğünü belirtti. 

Bakan Nebati, küresel fiyat oluşumlarına bağlı şekilde akaryakıt fiyatlarında yeni indirimlerin sinyallerini verdi. 

Peki Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati akaryakıt fiyatlarına ilişkin neler söyledi? Akaryakıt fiyatları düşecek mi? İşte Bakan Nebati'nin konuyla ilgili açıklamaları...

Bakan Nebati, Ukrayna’da devam eden savaşın tetiklemesiyle, geçtiğimiz aylarda petrol fiyatlarında küresel ölçekte yaşanan beklenmedik fiyat yükselişlerinin kaçınılmaz şekilde Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarını da yükselttiğini dile getirdi. 

Bu gelişmelerin bir sonucu olarak Haziran'ın son günlerinde...