20 / 05 / 2024

Nurettin Kaldırımcı

Nurettin Kaldırımcı

Rekabet Kurulu Başkanı Nurettin Kaldırımcı 3. havalimanının rekabete uygun olduğunu söyledi

3'üncü havalimanı 10 milyar liraya mal olacak!

Nurettin Kaldırımcı, aynı şehirde birden fazla havalimanı işletmesine yönelik rekabet eleştirilerini yanıtladı...

Borsa İstanbul’da yatırımcının halka arzlara ilgisi azaldı!  

Geçen yıl gerçekleşen halka arzlarda rekor yatırımcı sayısına ulaşan Borsa İstanbul’da bu yıl rüzgar tersine döndü. Gazeteci Barış Esen geçen hafta yapılan Bor Şeker’in halka arzına katılımın geçen seneki sayının yarısında kaldığını belirtti.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

Altın piyasası dalgalanıyor: İslam Memiş yatırımcıları son kez uyarıyor!

Altın piyasası son günlerde yüksek dalgalanmalar yaşıyor ve uzmanlar, yatırımcıların aceleci davranmamaları gerektiğini söylüyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara kredili veya kaldıraçlı işlemle alış-satış yapmamaları konusunda uyarıda bulunarak, önümüzdeki günlerde yaşanacak dalgala

Altında görülmemiş hareket! Analistler kilitlendi kaldı! Altın neden yükseliyor, yatırımcı ne yapmalı?

Son dönemde altın piyasasında yaşanan hareketlilik, yatırımcıların kafasını karıştırmış durumda. Birçok yatırımcı, altın konusunda ne yapacaklarını şaşırmış durumda. Altının son durumuyla ilgili en güncel bilgileri sizler için derledik. Ayrıntılar şöyle...

Altın fiyatlarında ünlü ekonomistten yeni rekor sinyali! Tek tek açıkladığı rakamlara yatırımcılar şaştı kaldı!

Altın fiyatları, ABD'deki iki bankanın iflas etmesiyle beraber yükselişe geçti. Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altının geleceğine ilişkin İslam Memiş birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Altın Kahini İslam Memiş herkesi şaşkına çevirdi! Altın ve dolarlarınızı satın bunu alın! Yatırımcıların ağzı açık kaldı

Altın Kahini uzmanı İslam Memiş'ten herkesi şaşkına çevirecek bir açıklama geldi. Altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirten Memiş'ten ''altın ve dolarlarınızı satın bunu alın'' diyerek yatırımcılara uyarıda bulundu. Yatırımcıların ağzı açık kaldı!

Gümüş yatırımcıları bayram etti! Son dakika rakamlarını görenler şaştı kaldı! Hemen siz de bir bakın!

Gümüş yatırımcıları bayram etti. Yükselişiyle dikkat çeken gümüşteki son dakika rakamlarını görenler şaştı kaldı... Hemen siz de bir bakın....

Altın fiyatları resmen toz duman oldu! Acil bakın! Yatırımcıların ağzı açık kaldı! 3 Kasım 2022 altın fiyatları

Güncel altın fiyatlarını merak eden yatırımcılar bugünkü altın fiyatlarını merak ediyor .Bugün altın fiyatları resmen toz duman olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? İşte 3 Kasım 2022 altın fiyatları.

Marmaris Kumlubük’ün imar izni kaldırıldı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Marmaris Kumlubük’ün statüsünün değiştirildiğini, koruma alanı kapsamından alındığını, yüzde 5 olan imar izninin de kaldırıldığını belirtti. 

Kısıtlamaların kaldırılması AVM'leri nasıl etkileyecek?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, kısıtlamaların kaldırılmasını Haziran'ın ilk günlerinden beri beklediklerine, Temmuz ayından itibaren nihayet hafta sonlarının açık olacağına dikkat çekti. Altaş, ciro artışı olacağını belirtti.

Onursal Adıgüzel'den Özel İletişim Vergisi kaldırılsın teklifi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Özel İletişim Vergisi'nin kaldırılması teklifini sundu...

Nurettin Kaldırımcı Haberi

Nurettin Kaldırımcı

Rekabet Kurulu Başkanı Nurettin Kaldırımcı 3. havalimanı ihalesinin Rekabet Kanunu kapsamında olmadığını söyledi. Nurettin Kaldırımcı işlemin kurula gelmesi için özelleştirilecek teşebbüsün cirosunun 30 milyon lirayı aşması gerektiğini, 3. havalimanının cirosunun ise sıfır olduğunu sözlerine...