25 / 07 / 2024

Nurettin Kaynar

Nurettin Kaynar

Bulunduğu bölge turizm tesis alanı ilan edilen ve ticari liman statüsünden çıkarılan Taşucu Seka Limanı'nın tekrar ticari limana dönüştürülmesi planlanıyor.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Çabuk bakın

2023 yılı ile birlikte memura yapılan zamlarla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Hemen bakın...

Bomba dolar iddiası! Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Son zamanlarda yaşanan değer kayıplarını toparlayama çalışan dolar için bomba bir iddia ortaya atıldı. Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Dolar o gün 10 TL olacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Fed faiz kararı öncesi dolar/TL kuru haftanın ilk gününe yatay seviyede başlarken doları olanların resmen başından aşağı kaynar su dökülecek, haber geldi.  Dolar o gün 10 TL olacak! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Nurettin Özgenç'ten bankalara düşük faizli kredi çağrısı!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, bankaların Merkez Bankasının politika faizinde düşüşe paralel ihtiyaç, konut ve ticari kredilerinde faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini söyledi.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Nurettin Örücü kimdir?

Adese Gayrimenkul'ün Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Örücü kimdir? Nurettin Örücü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurettin Örücü'nün biyografisi...

Nurettin Canikli: Geçtiğimiz 17 yılda 11 konut üretildi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, 17 senede 11 milyon konut üretildiğini ve satıldığını, bunun yüzde 2'sini yabancıların aldığını

Muhammet Kaynar'dan İstanbul'daki sosyal konut tahsisi iddiasına ilişkin açıklama!

AKP'li Meclis Üyesi Muhammet Kaynar, "Tarık bey Çarşamba günü sosyal konutların İstanbul dışında oturanlara tahsis edildiğini söyledi. Bu iddiayı ispata davet ediyorum" dedi. 

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu söyledi.

Nurettin Özgenç'ten kira desteği açıklaması!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, yeni destek paketini duyurmasının en çok esnafları sevindirdiğini belirtti.

Nurettin Özdebir: Hangi ürünleri Çin'den sağlıyoruz tespit edilmeli!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, yeni tip koronavirüs salgınının Türkiye ekonomisine etkilerinin ortaya çıkarılması gerektiğini belirterek, "Hangi ürünleri Çin'den sağladığımız ve nasıl etkileneceğimiz tespit edilmeli" dedi.

Nurettin Özgenç: İmar affı ödemelerine ek süre verilsin!

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "İmar başvurusu yapan vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri ve İmar Barışından beklenilen gelirin elde edilebilmesi için son kez yapılacak ek süre ve taksitlendirme şarttır'' dedi.

Nurettin Kaynar Haberi

Nurettin Kaynar

Bulunduğu bölge turizm tesis alanı ilan edilen ve ticari liman statüsünden çıkarılan Taşucu Seka Limanı'nın tekrar ticari limana dönüştürülmesi planlanıyor.


Limanın uzun zamandır tam anlamıyla işlemediğini ifade eden Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, "Seçimden sonra çalışmalarımızı hızlandıracağız" dedi. 

Taşucu Seka Limanının 1980 yılında kurulduğunu ve stratej ik öneme sahip ticari bir liman olduğunu belirten Nurettin Kaynar, ancak 6 yıl önce ticari liman statüsünden çıkarıldığını ve bulunduğu bölgenin turizm tesis alanına çevrildiğini vurguladı. Kaynar, bu nedenle limanın şuan tam olarak işlemediğini aktarırken, limanın 6 yüdır neredeyse atıl durumda olduğunu ifade etti. Seka Limanı'nın tekrar konteyner yükleme-indirme limanı olması yönünde çalışmalara başladıklarını dile getiren Kaynar, bu yılın başında Karaman Ticaret ve Odası'nda bölge odaları olarak bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve bir...