09 / 05 / 2024

nurettin nebati son dakika

nurettin nebati son dakika

Geçtiğimiz haftayı 18,58 TL seviyesinde kapatan dolar/TL, bugün iki kez 18,73 denemesi yaptı ve son saatte yeniden 18,58 işlem aralığında işlem görüyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'den son dakika dolar açıklaması geldi...

Bakan Nebati seçimden sonra euronun ne olacağını açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın!

14 Mayıs seçimlerine son 4 gün kaldı. Milyonların gözü döviz kurlarına çevrilirken euro kurunun ne olacağı merak ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati seçimden sonra euronun ne olacağını açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den net yanıt! Dövizde ralli olması söz konusu değil!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dövizle ilgili son zamanlarda ortaya atılanların gerçeği yansıtmadığını belirterek, seçim sonrası rallinin söz konusu olmadığını söyledi.

Bakan Nebati'den son dakika açıklaması! 2022 yılında 90 milyar lirayı aşkın gelir ve damga vergisinden vazgeçtik!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücretten vergi alınmamasına yönelik 2022 yılında 90 milyar liranın üzerinde gelir ve damga vergisinden vazgeçildiğini açıkladı.

Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’den emeklilere yeni bir müjde daha geldi!

EYT taleplerini karşıladıklarını söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP hükümeti olarak bütün gayretlerinin ülke ekonomisini büyütmek ve geliştirmek olduğunu savundu. Bakan Nebati, emeklilere yönelik yeni bir müjde daha verdi.

Bakan Nureddin Nebati'den son dakika enflasyon açıklaması: Tek haneli seviyelere indireceğiz!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den  enflasyonun tedrici olarak tek haneli seviyelere kalıcı bir şekilde inmesini sağlayacağız açıklaması geldi.

Soğan fiyatları 30 TL'ye fırladı! Bakan Nebati soğan fiyatlarının ne zaman düşeceğini açıkladı! 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son dönemde hızla yükselen soğan fiyatlarıyla ilgili bir canlı yayında konuştu. Bakan Nebati, Tarım Bakanlığı ile birlikte soğan ve patates üretiminde fiyatları düşürmek için bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı.  İşte haberin ayrıntıları...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması! Rahatız, bütçede kaynağını oluşturduk...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması. Bakan Nebati EYT için bütçede kaynağını oluşturduklarını ve rahat olduklarını belirterek bütçe performansımız beklenenden iyi olacak dedi.

Nebati'den piyasalara enflasyon mesajı! Yüzde 50 gerileme kapıda!

Bakan Nebati "Enflasyonda da son dönemde belirgin bir gerilemeye şahit olduk ve ilerleyen aylarda Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi yüzde 50, 40 ve 30’lara doğru gerileyecektir" dedi.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika bombası! Bakan açıkladı, hemen kontrol edin! 

Milyonlarca çiftçinin dört gözle beklediği mazot ve gübre desteği ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati müjdeyi resmen verdi. İşte ayrıntılar...

KOBİ’lere 250 milyar liralık destek! Bakan Nebati detayları açıkladı. İşte yeni KGF paketi!

AKP hükümeti seçim öncesi kesenin ağzını açtı. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik ihracattan, imalat sanayiine ve sürdürülebilir üretime kadar çok geniş bir alanı kapsayan Hazine destekli kredi destek paketinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Bakan Nebati'den son dakika ikinci el konut kampanyası açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati son dönemlerde sık sık gündeme gelen 2. el konut kampanyası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Nebati'nin o açıklamaları...

Bakan Nebati'den müjdeli haber: Çiftçilere 54 milyar liralık destek

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarım sektörünün geleceğine ilişkin önemli mesajlar verdi. Çiftçilere yönelik tarımsal destekleri her geçen gün artırdıklarını belirten Nebati, 2023 yılında 54 milyar liralık kaynak tahsis edileceğini açıkladı.

Son dakika: Bakan Nebati'den zincir marketlere çağrı: Elinizi taşın altına koyun

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, zincir marketlere çağrıda bulunarak "Sizler de gelin elinizi taşın altına koyun" dedi. 

nurettin nebati son dakika Haberi

nurettin nebati son dakika

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati kritik açıklamayı yaptı. Beklenen açıklama geldi. İşte son dakika gelişmeler...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati bu yıl yüzde 40’a yakın yükseliş göstererek rekor seviyeye çıkan dolar kurunun makul seviyelerde olduğunu söyledi.

Katıldığı bir televizyon programında Kur Korumalı Mevduat ile dolar kurunda öngörülebilir bir kur seviyesi sağladıklarını söyleyen Bakan Nebati açıklama yaptı.

BAKAN NEBATİ'DEN KRİTİK DOLAR AÇIKLAMASI

Bakan Nurettin Nebati dolar kuru ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Nebati: Aralık ayında 18,36 TL olan kuru bugün 18,50 seviyelerde.

Dolar kuru 10 ayda Aralık seviyesini aştı, fakat o günkü kur Türkiye’de gerçek kuru yansıtmıyordu. Bugünkü kur, enflasyonun da altında kaldı. Türk lirasının da değerlenerek gittiği şekilde öngörülebilir bir...