29 / 04 / 2024

Nuri Soytürk

Nuri Soytürk

Daf Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuri Soytürk, Halil İbrahim Kazan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Sultangazi, Gazi Mahallesi'nde kuruldu.

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Roomia Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Roomia Yapı Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Soytürk tarafından kuruldu.

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

BEX Coffee Chocolate'ın 2021 hedefi 10 şube!

Yeni nesil kahve zinciri BEX Coffee & Chocolate kurucu ortağı Ali Uğur Soytürk, ekonomik gelişmelere paralel olarak üç şube daha açarak bu yılı beş şubeyle tamamlamayı hedeflediklerini belirtiyor. 2021'de ise 10 şube hedefi var..

Onur Soytürk kimdir?

İstanbul İmar AŞ Genel Müdürü Onur Soytürk oldu. Peki Onur Soytürk kimdir? Onur Soytürk hangi işlerde görev yaptı?

İstanbul İmar AŞ Genel Müdürlüğüne Onur Soytürk atandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İstanbul İmar AŞ Genel Müdürlüğüne Onur Soytürk getirildi...

Kilis Valisi Recep Soytürk hastane inşaatını inceledi! 

Kilis Valisi Recep Soytürk yeni hastanenin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Daha sonra Vali Sotürk, Oylum Höyük ve müze olarak dizayn edilecek Tarihi Sabunhane binasında incelemelerde bulundu. 

Çanakkale Atatürk Evi Müzesi hizmete açıldı!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi Bigalı köyünde yeniden inşa edilen ‘Atatürk Evi Müzesi’, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katıldığı törenle hizmete açıldı. 

Ores Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ores Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Soytürk Afkan ve Özer Yasin Afkan ortaklığında kuruldu. 

Nuri Özaltın kimdir?

Nuri Özaltın, En zengin 100 Türk Listesi içerisinde yer alıyor. Peki, Nuri Özaltın kimdir? Nuri Özaltın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nuri Özaltın..

Hatay Dörtyol TOKİ Konutları başvuruları başladı!

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, ilçede Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın dar gelirli ve engelli aileler için yaptırdığı 224 (1+1) nitelikteki konuttan satılmayan 34 konut için müracaatların başladığını bildirdi.

Dörtyol TOKİ Konutları yeniden satışta!

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, ilçede TOKİ Başkanlığı'mn dar gelirli ve engelli aileler için yaptırdığı 224 (1+1) nitelikteki konuttan bugüne kadar çeşitli nedenlerle satılmayan 34 konut için müracaatların başladığını bildirdi.

Türk ev tekstili, Uzakdoğu'da da iddialı!

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nuri Canik, ev tekstilinde yeni trendler belirleyen Türk firmalarının ürünlerinin, Uzakdoğu ve Çin pazarlarında da hak ettiği yeri aldığını bildirdi.

Nuri Soytürk Haberi

Nuri Soytürk
Daf Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuri Soytürk, Halil İbrahim Kazan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de kuruldu. 


Daf Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet ve edevatın, alımı satımı ithalat ve...