04 / 05 / 2024

Nuvia

Nuvia

Türkiye’de akıllı ev cihazlarının öncülerinden Nuvia, yeni ürünü Cosa Klima Paketi ile klimaların cep telefonundan yönetilmesini sağlıyor. Klimalarda elektrik tüketiminden yüzde 40’a kadar tasarruf sağlıyor.

Nuvia, Cosa Klima Paketi'yle klimaları cep telefonuyla yönetiyor!

Türkiye’de akıllı ev cihazlarının öncülerinden Nuvia, yeni ürünü Cosa Klima Paketi ile klimaların cep telefonundan yönetilmesini sağlıyor. Klimalarda elektrik tüketiminden yüzde 40’a kadar tasarruf sağlıyor.

Cosa Akıllı Kombi Kiti'nde 29 Şubat indirimi!

Akıllı ev konseptinin öncülerinden Nuvia’nın piyasaya sürdüğü Cosa Akıllı Kombi Kiti dört yılda bir gelen 29 Şubat’a özel düzenlenen kampanya dahilinde sadece 249 TL’ye satışa sunulacak.

Cosa Akıllı Kombi Kiti doğalgaz kullanım alışkanlıklarını değiştiriyor!

Nuvia bünyesinde Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk olan kablosuz akıllı oda termostatı markası Cosa tarafından yaptırılan anket Türkiye’de her yıl doğalgazda 4.5 milyar lira tasarruf potansiyeli olduğunu ortaya koydu.

Nuvia'nın Cosa Akıllı Kombi Kiti ile doğalgazda yüzde 30 tasarruf!

Akıllı ev konseptinin öncülerinden Nuvia’nın geçen yıl piyasaya sürdüğü Cosa Akıllı Kombi Kiti, şimdi yeni özellikleriyle evlerdeki yerini almaya hazır.

Revo Capital’in Cosa Akıllı Kombi Kiti yüzde 30'a varan tasarruf sağlıyor!

Doğalgaz tüketiminde yüzde 30’a varan tasarruf sağlayan yeni nesil akıllı kablosuz oda termostatı Cosa Akıllı Kombi Kiti’ni geliştiren, üreten ve pazarlayan Nuvia Akıllı Enerji Teknolojileri, 23 Şubat 2015 tarihinde Revo Capital ile yatırım sözleşmesini i

Nuvia Haberi

Nuvia

Türkiye’de akıllı ev cihazlarının öncülerinden Nuvia, yeni ürünü Cosa Klima Paketi ile klimaların cep telefonundan yönetilmesini sağlıyor. Klimalarda elektrik tüketiminden yüzde 40’a kadar tasarruf sağlıyor. Nem ölçme özelliği ile de evin hava kalitesi konusunda kullanıcıları bilgilendiriyor.


Türkiye’de akıllı ev ürünlerinin öncülerinden Nuvia’nın İTÜ Arı Teknokent’te geliştirdiği yeni ürün Cosa Klima Paketi, klimalara bağlanarak evlerin sıcaklığının cep telefonlarından kolayca yönetilebilmesine olanak tanıyor. Akıllı algoritmaları sayesinde mekanların ısınma ve soğuma sürelerini öğrenen Cosa, klimaların elektrik tüketiminde yüzde 40’a kadar tasarruf sağlıyor. Ayrıca kullanıcıların evde, uykuda ya da dışarıda olma durumuna göre iç mekanların sıcaklığını ayarlayabiliyor ve uzaktan kontrol edilebiliyor.


Nuvia Aralık 2014’te doğalgaz faturalarında önemli ölçüde tasarruf sağlayan Cosa Kombi Paketi’ni hizmete sunmuştu. Şimdi yeni ürünü Cosa Klima Paketi de kumandası olan tüm...