11 / 05 / 2024

O And D İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı adres

O And D İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı adres

O And D İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi, Dana Choura tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Sokak'ta kuruldu.

O market düğmeye bastı: Tuvalet kağıdında flaş indirim

Marketten büyük bir fırsat yakalandı, tuvalet kağıdı fiyatlarında önemli bir indirim yapıldı. 32 rulo tuvalet kağıdı artık oldukça uygun bir fiyata sahip. Acele edenler, bu büyük fırsatı kaçırmamalı...

O belediye düşük KPSS puanıyla memur alımı yapacak! Ön lisans mezunu olmak yeterli!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı yapacağını duyurdu. Başvuracak adayların ön lisans ve lisans mezunu olması gerekirken, KPSS puan barajının 60 olduğu öğrenildi.

Altın fiyatlarında beklenmedik gelişme: Yatırımcılar o saati dört gözle beklemeye başladı

Orta Doğu'daki tansiyonun yükselmesiyle altın tekrar sığınılacak bir değer haline geldi. FED'in belirlediği faiz oranları da ons altın fiyatının düşük seviyelerden toparlanmasında etkili oldu. Bu durum ülkedeki gram altın fiyatlarını olumlu etkiledi. İşte güncel altın, petrol ve döviz durumları…

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Dönmez tarafından kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Merve Dalkıran, Çiğdem Oğuz, Döndü Düzgün, Gül Düzgün, Necla Etlik ve Sahire Bekteş ortaklığında kuruldu.

Konut kiraları artarken o kiralar düştükçe düşüyor! Kira zammı o tarafa uğramıyor!

Konut kiraları bilindiği üzere artan enflasyonla arttıkça artıyor. Ancak bu zamlar ofis kiralarını es geçti. İşte detaylar!

O şehre dünyanın yaşanabilir üçüncü kenti ödülü!

Eskişehir, dünyanın yaşanabilir üçüncü kenti ödülü layık görüldü. İşte detaylar!

Dolar alalım mı? sorusuna yanıt geldi! 1 doların geleceği seviye belli oldu! O tarihte dövizciler dolup taşacak!

Dolar/TL kuru dün sabah saatlerinde 20,18 TL seviyesini geçerek rekora imza attı. Bu rakamı gören yatırımcılar ''dolar alalım mı?'' sorusunu araştırmaya başladı. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi?  1 doların geleceği seviye belli oldu! O tarihte dövizciler dolup taşacak!

Kredi kartı kullananlar dikkat! Nakit avans kullananların limitleri daraltıldı!

Bankalardan beklenmeyen hamle geldi. Müşterilerin gözleri o bankalara döndü.. Seçim öncesi bankalar bazı sınırlamalara gitti. İşte o sınırlama...

Ekonomist Selçuk Geçer öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe olacak! Dolar o tarihte düşebilir!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki dolar yatırımcıları ters köşe olacak. Dolar o tarihte düşebilir!

Euro haziranda tam tamına bu kadar olacak! O tarihte dövizciler dolup taşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Hazirandaki faiz kararını 16 Haziran 2023 tarihinde açıklayacak. Euro haziranda tam tamına bu kadar olacak! O tarihte dövizciler dolup taşacak.

Meteoroloji 5 kent için şiddetli fırtına alarmı! O saatlerde dışarı çıkan yandı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beş farklı şehir için kuvvetli fırtına uyarısı verdi. Nisan ayının başında, hava durumu insanlar tarafından büyük bir merakla takip edilirken, Meteoroloji yetkilileri ardı ardına kuvvetli fırtına uyarıları yayınladı. Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda

O And D İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı adres Haberi

O And D İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı adres

O And D İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi, Dana Choura tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


O And D İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı,...