04 / 05 / 2024

Ödemiş doğalgaz son durum

Ödemiş doğalgaz son durum

Mahmut Badem başkanlığında toplanan Belediye Meclisi hareketli geçti. Başkan Badem mecliste, doğalgazdan fen lisesi binasına, Ödemiş OSB'den Ege Üniversitesi yüksekokullarında açılacak yeni bölümlere kadar birçok konuyu açıkladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika doğalgaz desteği açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde ücretsiz doğalgaz desteği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Doğalgaz desteği devam edecek mi? İşte ayrıntılar...

EPDK'dan son dakika doğalgaz kararı! Konut tüketicileri dikkat! Yeni yılla beraber resmen uygulanacak!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, yeni yılla beraber doğalgaz piyasasında, serbest tüketici olma sınırında değişikliğe gidilecek.

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı! Bu kişiler resmen fatura ödeyecek! Hemen bakın!

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı... Bu kişiler resmen fatura ödeyecek... Hemen bakın...

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi! Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak!

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi... Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Doğalgaz fiyatlarına resmen yüzde 20 indirim yapıldı! BOTAŞ'tan son dakika açıklaması geldi!  

BOTAŞ'ın internet sitesinde doğalgaz tarifeleri güncellendi. Nisan ayı için doğalgaz tarifelerinde indirim uygulanacak. İşte detaylar..

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi! Yeni faturaların ödeme tarihleri de ertelendi! Son dakika!

Deprem bölgesindeki elektrik ve doğalgaz abonelerinin borçları ile ilgili iki önemli karar alındı. Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi. Ayrıntılar da tek tek açıklandı. 

Doğalgaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Doğalgaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

Kabarık doğalgaz faturalarına son! Bunları yaparsanız paranızın yarısı cebinizde kalacak!

Kombilerin yanlış kullanımı daha yüksek enerji tüketimine, bu da haliyle daha yüksek faturalara yol açıyor. Uzmanlar birkaç basit önlemle doğalgaz faturalarının düşürülebileceğini dile getiriyor. İşte, uzmanların tavsiyeleri…

İstanbullulara doğalgaz müjdesi! Bu indirimi kimse beklemiyordu!

Gelen son dakika haberine göre, İstanbul'da doğalgaz fiyatına yüzde 12 indirim yapılacak. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre; indirim 2023'ten itibaren geçerli olacak.

Kış yaklaşırken doğalgaz fiyatlarındaki son durum ne? Bakan Dönmez beklenen o kritik açıklamayı yaptı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğalgaz fiyatları ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. İşte detaylar!

Doğalgaz akışı 3 gün boyunca kesilecek! Son dakika haberi az önce geldi

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesinin bakımı nedeniyle 31 Ağustos’tan itibaren 3 günlüğüne doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı.

Ödemiş doğalgaz son durum Haberi

Ödemiş doğalgaz son durum


Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem başkanlığında toplanan Belediye Meclisi hareketli geçti. Başkan Badem mecliste, doğalgazdan fen lisesi binasına, Ödemiş OSB'den Ege Üniversitesi yüksekokullarında açılacak yeni bölümlere kadar birçok konuyu açıkladı. Genellikle oybirliğiyle geçen belediye faaliyet raporu, bu kez oy çokluğuyla geçti. AK Parti grubu adına Halil Güler 2014 yılı faaliyet raporunu oylamaya sundu. Rapor, AK Parti ve MHP'li üyelerin oylarıyla onaylandı. CHP'li üyeler ise Badem'in bir yıllık performansının yetersiz olduğunu savundu.


Yatırımları anlattı

Toplantıda İzmirgaz'ın doğalgaz dağıtım işleri için lisans alanına hava kirliliğinin pençesindeki Ödemiş'i dahil etmesi, meclisten oybirliğiyle geçti. Normal sürecin ilerlemesi durumunda 2017 yılı başında Ödemiş'in doğalgaza kavuşmasının hayal olmadığını belirten Badem, uzun ince bir yolun sonunda Ödemişlilere müjde vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.



İstihdama katkı

Badem, Ödemiş Fen Lisesi'nin bina sorununu...