30 / 04 / 2024

odunpazarı sanayi çarşısı

odunpazarı sanayi çarşısı

Eskişehir Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sadi Seda bugünkü yazısında Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Sanayi Çarşısı projesindeki açıklamalarını ve Kızılyer'in planlarını anlattı. İşte o yazı...

Gölcük Sanayi Çarşısı'ndaki yıkımlar tamamlandı!

Gölcük Eski Sanayi Çarşısı'nda yıkımlar tamamlandı. Bölgede devam eden alan temizleme çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "6 tırla 1 haftada çalışmalar tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Düzce eski sanayi çarşısına kentsel dönüşüm projesi!

Düzce belediyesi tarafından Uzun Mustafa ile Kültür mahallelerinde bulunan eski sanayi çarşısı olarak adlandırılan bölgede 'Kentsel Dönüşüm’ projesi revize edildi.

Düzce eski sanayi çarşısı ne olacak?

Düzce Uzunmustafa ve Kültür mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan, 'eski sanayi çarşısı' dönüşüyor.

Adana Kozan Çarşısı modern pazar olacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan. Sanayi Çarşısı ve Kozan Çarşısı olarak bilinen alan üzerinde bulunan binaların eski ve Adana'ya yakışmayan bir görüntü sergilediğini söyledi.

Yüreğir Kozan Çarşısı dönüşümünde konut sayısı artırıldı!

Yüreğir Belediyesi, Kozan Çarşısı ve Sanayi Çarşısı dönüşümünde 192 olan konut sayısını yaklaşık 5 kat artırıp 916’ya çıkaracak. Belediye 800 iş yerine karşılık sadece 140 iş yeri açacak.

Yüreğir Sanayi ve Kozan Çarşısı dönüşüm planı onaylandı!

Seyhan Belediyesi’nden sonra Yüreğir Belediyesi'nin de kentsel dönüşüp projesi ile 'Sanayi Çarşısı ve Kozan Çarşısı' olarak bilinen alanın çehresi değişiyor.

Fesih Bingöl'den Sanayi Çarşısı açıklaması!

Sanayi Çarşısı'nda 'planın içi boş' tartışmalarını değerlendiren Bingöl: "Konut, ticaret ve yeşil alanların planda gösterildiğini farz edelim. Mülk sahibi, Belediyeye "Benim yerim ticaret alanı, şunu vermediğiniz zaman kabul etmiyorum" diyebilir." dedi.

Volkan Doğan: Sanayi Çarşısı'ndaki dönüşüme karşı değiliz!

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan, Sanayi Çarşısıyla ilgili dönüşüme karşı olmadıklarını belirterek, "Dönüşümün hakkaniyet çerçevesinde ve esnafımızın mağdur olmayacağı şekilde olmasından yanayız. Biz bu bölgede yaşanan belirsizliğe karşıyız" dedi.

Eskişehir Sanayi Çarşısı için sessiz mi kalınıyor?

Eskişehir'de bir aydan beri önemli bir konu tartışması var. Büyükşehir Belediye Meclisinde tartışılıyor. Sanayi Çarşısının dönüşümü ile ilgili esas konuşması, görüş belirtmesi gerekenler sessiz kalıyor?

Eskişehir Sanayi Çarşısı'nın dönüşümü ertelendi!

Milli İrade Gazetesi'nin yazarlarından Bülent Özyazıcı bugükü yazısında Eskişehir Sanayi Çarşısı dönüşüm projesinin ertelenmesinden bahsetti. İşte Bülent Özyazıcı'nın o yazısı..

Eskişehir Sanayi Çarşısı kaldırılacak mı?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, EMKO'da esnafla buluştu. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı'nı kaldıracaklarını ifade etti. Toplantıya, Oto Tamirciler Odası Başkanı Halil Kılıç da katıldı.

Kazım Kurt: Küçük Sanayi Çarşısı kaldırılacak!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı’nı kaldıracaklarını ve yılmayacaklarını söyledi.

Odunpazarı Kızılyer'in planları 8 aydır bekletiliyor!

Eskişehir Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sadi Seda bugünkü yazısında Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Sanayi Çarşısı projesindeki açıklamalarını ve Kızılyer'in planlarını anlattı. İşte o yazı...

odunpazarı sanayi çarşısı Haberi

odunpazarı sanayi çarşısı

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un önceki gün Sanayi Çarşısı planlarının geciktirilmesi ile ilgili yaptığı basın toplantısını ES TV’den canlı olarak izleyen AK Partili Belediye Meclis üyelerinden telefon edenler oldu. Başkan Kurt’un Sanayi Çarşısı ile ilgili planları Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyon’unda bekletilmesinden dolayı kendilerini eleştirmesini doğru bulmadıklarını, kanunun kendilerine verdiği yetkiye dayanarak planlar üzerinde detaylı inceleme yaptıklarını söylediler.“Biz noter değiliz. Şipşak onaylayıp gönderelim. Hem şehrin 30-40 yıl sonrasını planlıyoruz diyorlar. Hem de bizden inceleme yapmadan onaylamamızı bekliyorlar. Bize gelen şikâyetler var. Biz bu şikâyetlerin doğru olup olmadığını incelemek zorundayız” diyerek Başkan Kurt’un kendilerini eleştirmesini doğru bulmadıklarını da vurguladılar.

 
KIZILYER’İN PLANLARI 8 AYDIR BEKLİYOR

“Sadi Bey Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un basın toplantısını ES TV’den canlı olarak izledik. Basın toplantısında ‘Sanayi Çarşısı...