30 / 04 / 2024

odunpazarı sanayi çarşısında imar

odunpazarı sanayi çarşısında imar

Eskişehir Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sadi Seda bugünkü yazısında Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Sanayi Çarşısı projesindeki açıklamalarını ve Kızılyer'in planlarını anlattı. İşte o yazı...

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

İnşaat sektörü 2022'nin ilk yarısında hareketlendi! İnşaat malzemeleri sanayi üretiminde son dakika!

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi haziranda geçen senenin aynı ayına göre değişmezken, yılın ilk yarısında ise senelik bazda yüzde 2,9 arttı.

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Konya Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaat çalışmaları başlıyor! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaatın Mart ayında başlayacağını dile getirdi. 

2020'nin ikinci yarısında 840 sanayi parseli yatırımcılara tahsis edildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, 2020'nin ikinci yarısında OSB'de yatırımcılara  840 yeni sanayi parselinin tahsis edildiğini söyledi.

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? 

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? İşte Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci'nin konuyla ilgili o yazısı...

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in en önem verdiği projelerden biri olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor. Çarşı yakın zamanda yeni bir görünüme kavuşacak. 

odunpazarı sanayi çarşısında imar Haberi

odunpazarı sanayi çarşısında imar

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un önceki gün Sanayi Çarşısı planlarının geciktirilmesi ile ilgili yaptığı basın toplantısını ES TV’den canlı olarak izleyen AK Partili Belediye Meclis üyelerinden telefon edenler oldu. Başkan Kurt’un Sanayi Çarşısı ile ilgili planları Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyon’unda bekletilmesinden dolayı kendilerini eleştirmesini doğru bulmadıklarını, kanunun kendilerine verdiği yetkiye dayanarak planlar üzerinde detaylı inceleme yaptıklarını söylediler.“Biz noter değiliz. Şipşak onaylayıp gönderelim. Hem şehrin 30-40 yıl sonrasını planlıyoruz diyorlar. Hem de bizden inceleme yapmadan onaylamamızı bekliyorlar. Bize gelen şikâyetler var. Biz bu şikâyetlerin doğru olup olmadığını incelemek zorundayız” diyerek Başkan Kurt’un kendilerini eleştirmesini doğru bulmadıklarını da vurguladılar.

 
KIZILYER’İN PLANLARI 8 AYDIR BEKLİYOR

“Sadi Bey Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un basın toplantısını ES TV’den canlı olarak izledik. Basın toplantısında ‘Sanayi Çarşısı...