29 / 04 / 2024

Odunpazarı ticaret meslek lisesi

Odunpazarı ticaret meslek lisesi

25. Vergi Haftası Kapsamında Eskişehir Odunpazarı Ticaret Meslek Lisesi Öğrencileri Gelir İdaresi Başkanlığı’nı Ziyaret Etti. Gelir İdaresi Başkanı Sayın Mehmet KİLCİ’ yi makamında ziyaret ettiler.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Gaziantep'te deprem psikolojisi meslek edindirilerek atlatılacak...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde ekonomik hayatı yeniden canlandırmak adına eni ticaret merkezleri açıyor. Bu merkezlerde, kadın ve gençlere yönelik mesleki eğitim ve iş atölyeleri ile hem meslek sahibi yapmak hem de deprem psikolojisini atlatılması amaçlanıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı projesiyle 428 yeni konutun yanı sıra ticaret merkezi de inşa edecek.

Zeytinburnu Belediyesi'nden iki yeni okul!

İlçedeki okulları yenileyen Zeytinburnu Belediyesi Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi ve Zeytinburnu Anadolu Teknik ve Ticaret Meslek Lisesi’ni öğrencilerin hizmetine sundu.

İnşaat sektörüne meslek standartı getirilmeli!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 14 No’lu İnşaat ve Emlak Komitesi Başkanı Hasan Engin,İnşaat sektörüne meslek standartı getirilmeli şeklinde açıklamalar yaptı.

13. Meslek Komitesi, ihtisas bölgesi çalışmalarına hız verdi!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) bünyesinde faaliyet gösteren inşaat malzemeleri ticaretiyle uğraşan 13. Meslek Komitesi, İnşaat Malzemecileri İhtisas Bölgesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi.

Kütahya Tavşanlı Belediyesi'nin alt yapı çalışmaları hız kesmiyor!

Tavşanlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Moymul Mahallesindeki Ticaret Meslek Lisesi ile Dağçeşme Camii arasındaki Muhsin Yazıcıoğlu caddesindeki yıpranan yol ve kaldırım söküldükten sonra yeniden yapıyor.

ALTSO Alanya'da Turizm Meslek Yüksek Okulu yapacak!

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ilçede bir Turizm Meslek Yüksek Okulu yaptırmak üzere harekete geçti. İlgili protokol imzalandı.

TSO İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri bir araya geldi!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, inşaat sektörünün ülke için önemine değindi.

Samsun TSO ve İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri buluştu!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

ÖİB, ADÜAŞ'ın Eskişehir Odunpazarı'ndaki taşınmazını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. 'nin Eskişehir Odunpazarı'ndaki taşınmazını özelleştirdi.

Hakkari'ye 160 yataklı öğretmen evi inşa edilecek!

Hakkari Ticaret Meslek Lisesi’nin eski binasının yıkılarak yerine 160 yataklı yeni öğretmenler evi yapılacağı belirtildi. İhalesi yapılan binanın yıkım çalışmalarına ise başlandı.

Kayseri Ticaret Odası inşaat sektörünü masaya yatırdı!

Kayseri Ticaret Odası’nın inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerinin oluşturduğu meslek komitelerinin ortak toplantısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda gerçekleştirildi..

Odunpazarı ticaret meslek lisesi Haberi

Odunpazarı ticaret meslek lisesi

Eskişehir Odunpazarı Ticaret Meslek  Lisesi öğrencileri, Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fatih KIZILTEPE ve Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynakları Müdürü Tuncer GÜNAYDIN nezaretinde  Gelir İdaresi Başkanı Sayın Mehmet KİLCİ’ yi makamında ziyaret...