11 / 05 / 2024

ofis kiralarında en fazla nerede

ofis kiralarında en fazla nerede

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 yılı birinci çeyrek sonuçlarına göre, metrekare fiyatları baz alındığında 22 ofis bölgesi içinde Esentepe, yine en yüksek kira değerine sahip bölge oldu.

ODMD açıkladı! 2024 Nisan ayında en çok hangi otomobil markaları satıldı...

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın nisan ayında en çok satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Volkswagen olarak açıklandı.

Ofis kiraları da uçtu: 1 yıldır kiralanamayan ofisin kirası 40 binden 50 bin TL'ye çıktı! 

Geçtiğimiz Şubat ayında açıklanan rakamlarda İstanbul'da Levent-Zincirlikuyu-Beşiktaş aksında ofis kiralarının metrekare başına 1.600 TL'yi gördüğü belirtilmişti. Yatırımcı Bora Özkent, kiralık bir ofis ilanını paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İstanbul'da ofis stoku geçen yıl 8 milyon metrekareyi aştı, kira bedelleri metrekare başına 1.100 TL oldu!

İstanbul'daki ofis stokunun 2023 yılında 8 milyon metrekareyi aşarken, kira artışları şirket sahiplerinin gündeminde yer alıyor. Merkezi iş alanlarında ofis kiraları metrekare başına 1.100 TL'ye kadar yükseldi. 

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

Konut kiralarında büyük artış!

TCMB'nin faiz oranlarını düşürme kararından sonra konut kiralarında yaşanan artış, Prof. Dr. Hakan Kara'nın analizleriyle yeniden gündeme geldi. İşte Prof. Dr. Hakan Kara'nın o paylaşımı...

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Asgari ücret Euro bazında en yüksek seviyesine bu yıl erişti!

Asgari ücret dolar ve Euro bazında en yüksek rakamlara erişse de Avrupa’da en düşük ücret olmaktan kurtulamadı. Türkiye’nin asgari ücreti Avrupa’da en düşük 5’inci ücret olarak belirlendi. 

Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu!

İstanbul'daki paylaşımlı ofis alanları, yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyürken, Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu. İşte bölge bölge kira rakamları...

AB ülkeleri arasında en çok çalışma saati ile zirveyi gören Türkiye, ücretlere gelince dipte kaldı!

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında en çok çalışan Türkiye, çalışanların aldığı ücretlere gelince dipte kaldı. Türkiye, haftada 44.2 saatlik çalışma süresiyle Avrupa’da çok çalışan ülke oldu.

Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları açıklandı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında kasım ayında en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırası ile Fiat, Renault ve Volkswagen olarak gerçekleşti.  Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ve haberin ayrıntıları...

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Çin, inşaat alanında en büyük yatırımcı konuma yerleşti!

Çin, Afrika'da inşaat başta olmak üzere madencilik, ulaşım ve enerji alanlarında en büyük yatırımcı konumuna yerleşti.

Ekim ayında en çok konut satılan iller peş peşe sıralandı! İstanbul yine zirvede...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı konut satış verilerini açıkladı. Bu kapsamda ülke genelinde en çok konut satılan iller merak konusu oldu. Peki, Türkiye'de Ekim ayında en çok konut hangi illerde satıldı?

ofis kiralarında en fazla nerede Haberi

ofis kiralarında en fazla nerede

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 yılı birinci çeyrek sonuçlarına göre, metrekare fiyatları baz alındığında 22 ofis bölgesi içinde Esentepe, yine en yüksek kira değerine sahip bölge oldu. En düşük kira bedeli değerinde ise Kavacık ve Pendik dikkat çekti.


REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 birinci çeyrek sonuçları açıklandı. Toplam 22 ofis bölgesi üzerinden gerçekleştirilen endekse göre, İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyrek dönem verilerine göre üst segmentte yüzde 1.27, alt segmentte ise yüzde 0.90 oranında azalış yaşandı.


İlçe ve mahalle resmi sınırları kullanılarak hesaplanan endekse göre, metrekare fiyatları baz alındığında en yüksek kira gelirine sahip semt yine Esentepe oldu. Esentepe, Üst Fiyat Segmenti'nde metrekare fiyatlarına göre 42.40 dolar, Alt Fiyat Segmenti'nde ise 27.26 dolar ile en yüksek kira değerine sahip...