30 / 04 / 2024

ofis lojistik ve otel pazarlarında gayrimenkul

ofis lojistik ve otel pazarlarında gayrimenkul

​“Gayrimenkul Pazarı Yeniden Şekilleniyor” başlıklı raporda perakende, ofis, lojistik ve otelcilik sektörlerindeki gayrimenkul piyasası trendleri ile 2015 yılı öngörüleri açıklandı.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

I Plus Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

I Plus Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdolreza Panahı, Mıtra Panahı ve Safıeh Iezadpanah ortaklığında kuruldu.

Forya İnşaat Peyzaj Temizlik Lojistik Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forya İnşaat Peyzaj Temizlik Lojistik Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Aymaz tarafından kuruldu.

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Taşhan tarafından kuruldu.

Nupal İnşaat Plastik Otomotiv Gıda Temizlik Kimya Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nupal İnşaat Plastik Otomotiv Gıda Temizlik Kimya Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakmak tarafından kuruldu.

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Logtrade Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Logtrade Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de alexandr Fazulın, German Vexler ve Tatyana Felker ortaklığında kuruldu.

Bufa İnşaat Taahhüt Lojistik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bufa İnşaat Taahhüt Lojistik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Fatih Bulut tarafından kuruldu.

Suziana Lojistik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suziana Lojistik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Ahmadreza Babolıbahmaeı ve Ashkan Zakaryazad ortaklığında kuruldu.

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 194 bin 750 TL sermaye bedeli ile Sema Cıngıllıoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'da kira fiyatları dudak uçuklattı! En pahalı ofis kirası nerede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021'in Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Dördüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Raporda, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer belli oldu. İşte İstanbul'daki ofis piyasası ve kira fiyatları...

ofis lojistik ve otel pazarlarında gayrimenkul Haberi

ofis lojistik ve otel pazarlarında gayrimenkul

Önümüzdeki dönemde 3. havalimanı, 3. köprü, İstanbul-İzmir Otoyolu, Organize Liman Bölgesi ve kruvaziyer limanları gibi projelerin, perakende, ofis, lojistik ve otel pazarlarında yeni geliştirme ve yatırım fırsatları doğuracağı öngörülüyor.


2015 yılında, perakende alanlarının alışveriş merkezleri dışında kalan, ofis, marina ve kruvazyer limanı gibi farklı gayrimenkul öğeleriyle entegre olması öngörülüyor. Birinci kuşak alışveriş merkezlerinin, alışveriş alanlarının açık alanlarla bütünleştiği üçüncü ve dördüncü kuşak alışveriş merkezlerine dönüşüm süreçleri olması bekleniyor.


Caddelerdeki dönüşüm sürecinin yeni yatırımları teşvik etmesi sonucunda pazarda nitelikli perakende arzının artması tahmin ediliyor.


Son yıllarda kurumsal firmaların bin metrekareden büyük kiralanabilir alana sahip ofis alanlarını tercih ettiği gözlemleniyor. Ayrıca gelişen verimlilik ve yüksek konfor standartlarına yönelik talebin, gerçekleşen ofis kiralama işlemlerini şekillendirdiği görülüyor. 


Nitelikli iş gücünü hedefleyen şirketler için ‘çalışacak en iyi yer’...