01 / 05 / 2024

ofis mobilyaları 2015

ofis mobilyaları 2015

Günün büyük kısmının geçirildiği ofislerde tercih, kolay kullanım sunan ve sağlıklı mobilyalar oluyor. Cemal Tekin, iş dünyasından aldıkları taleplere göre AR-GE yaptıklarını ve tasarım çalışmaları geliştirdiklerini kaydetti

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Tuna Şirketler Grubu, yeni inşaat projeleri için yer arayışında!

Türkiye'de ofis mobilyalarında en büyük 3 şirketten biri olan Tuna Ofis, üretiminin yüzde 80'ini yurt içine yüzde 20'sini de yurt dışına satıyor.

Çalışkan Mobilya Sri Lanka'nın ofislerini tasarlıyor!

İç pazardaki daralmayı ihracatla aşan Çalışkan Ofis Mobilyaları, Sri Lanka’da faaliyette bulunacak. Kişiye özel tasarım mobilya üreten firma yurtdışında 5 mağaza açmayı planlıyor.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldırım tarafından kuruldu.

Addo Furniture’dan modern ofis yaşamına özel yeni ürünler!

Ofis mobilyaları sektöründe tasarımın gücünü yansıtan özgün ve modern koleksiyonlar geliştiren Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriş yaptı.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Addo Furniture, İSMOB'ta yeni tasarımlarını tanıtacak!

Uluslar arası tasarım anlayışı ile ofis mobilyaları sektöründe özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriyor.

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

İstanbul ofis bölgelerinde 1.4 milyon metrekare ofis arzı bulunuyor!

DTZ Pamir & Soyuer'ın hazırladığı DTZ Türkiye 2015 yılı 2. çeyrek raporu yayınlandı. Raporda İstanbul'daki ofis arzı incelendi.

İstanbul'da ofis kira ortalamaları genel olarak düştü!

Propin Property Investment Consultancy’nin hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2015 Dördüncü Çeyrek Raporu”nda 2015 yılı boyunca A sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranlarını ve kira ortalamalarındaki değişimler incelendi.

İşte İstanbul'da ofis kiralarının en yüksek olduğu bölgeler!

Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2015 Dördüncü Çeyrek Raporu” yayınlandı. 2015 dördüncü çeyrekte ofis piyasasında yaşanan gelişmeleri şöyle özetlendi..

ofis mobilyaları 2015 Haberi

ofis mobilyaları 2015

Çalışma saatlerinin uzunluğuna dikkati çeken ofis mobilyası üreticileri, mobilya rahatlığı ve çalışma gruplarının kolay kullanım sunmasının ofis çalışanlarının performansları üzerinde önemli etki sağladığını vurguluyor. Performans artırmanın formüllerinden biri de ofiste yeni gelişen “akıllı mobilyalar”…

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, iş dünyasından aldıkları taleplere göre AR-GE yaptıklarını ve tasarım çalışmaları geliştirdiklerini kaydetti.

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle hayatımızın bir parçası haline gelen akıllı ürünlerin gün geçtikçe farklı sektörlere yayılmaya devam ettiğini belirten Cemal Tekin, şunları söyledi:

“Günün büyük kısmının geçirildiği ofislerde tercih, kolay kullanım sunan, sağlıklı mobilyalar oluyor. Çalışanlar, evlerinde olduğu gibi rahatı gün boyu vakit geçirdikleri işyerlerinde de görmek istiyorlar. Sonuçta bizim sektörde de akıllı mobilyalar gelişmeye başladı. Özellikle omurga dostu akıllı ofis mobilyaları üreterek uzun çalışma saatlerini çile olmaktan çıkarıyoruz.”

Tekin,...