25 / 07 / 2024

Ofis mobilyalarında vazgeçilmeziniz

Ofis mobilyalarında vazgeçilmeziniz

Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, çalışan kişilerin günün büyük bölümünü ofislerinde geçirdiklerini, bazen 12-15 saatlere kadar ulaşan mesailer nedeniyle, ofislerde yaşamla özdeşleşen özel eşyalara da yer verildiğini belirtti.

Levent-Etiler'de ofis metrekare kiraları 7 yılda 161 TL'den 1.200 TL'ye fırladı!

2024 yılının birinci çeyreğinde İstanbul A sınıfı ofis pazarında boşluklar azalırken, Levent-Etiler'de ofis metrekare kiraları 1.200 TL oldu. İşte ofis pazarındaki son durum...

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

İstanbul'da metrekare bazında en pahalı ofis kirası 765 TL ile Levent'te!

İstanbul'da metrekare bazında ofis kiraları açıklandı. Haziran'da İstanbul ofis pazarında genel arz 6,46 milyon metrekare olurken, doluluk da son 10 senenin zirvesinde. Peki İstanbul'da ofis kiraları ne kadar oldu?

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Harcamalarını ucuza getirmek isteyen vatandaşların için Albaraka kampanya yaptı. 9 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Albaraka bireysel kredi kartınız ile eğitim, kırtasiye, ofis malzemeleri sektöründe tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri harcamalarınızda 50 lira iade kazanma fırsatı. İşte kampany

Koçtaş bahçe mobilayarında yüzde 34’e varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbaharın şırıl şırıl yağan yağmurlarında ya da kışın lapa lapa yağan karda sıcacık kış bahçenizden etrafı seyretmek ister misiniz? Koçtaş size bu fırsatı bahçe mobilyalarında yüzde 34’e varan indirim sunarak sağlıyor. İşte 26 Eylül 2022 Koçtaş fiyat listesi

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Ofis kiralarında deprem! Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı! Ofis kiraları arttı mı?

JLL Türkiye, 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporu açıklandı. Ofis kiraları arttı mı? İşte 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporunda yer alan o veriler...

Gayrimenkulde yeni dönem! Konuttan vazgeçen yatırımcı ofise yöneldi!

Artan kira geliri sebebiyle son bir yılda konuta kayan yatırımcı, ev kredilerine ve kira artışına gelen kısıtlamadan dolayı rotasını ofise çevirdi. Emlak sektörü temsilcileri ofis pazarında azalan arz ve artan kiralamalara bağlı olarak arz sıkıntısı olacağı konusunda yatırımcıyı uyarıyor.

Ofis kiralamalarında yeni dönem!

Pandemi sonrasında normalleşme sürecinin başlamasıyla ofise dönüş kademeli olarak gerçekleşiyor. Karma çalışma sisteminin hayata geçtiği şu günlerde kiralamalarda bu plana göre yapılıyor. 

İstanbul ofis piyasasında son durum ne oldu?

Colliers International tarafından 2021 sonbahar kış İstanbul Ofis Piyasası raporu yayınlandı. 

Ofis kiralarında yüzde 15 artış bekleniyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ofis kiralarında 2021 yılının son çeyreğinde geçtiğimiz seneye göre yüzde 15 artış bekleniyor.

Ofis mobilyalarında vazgeçilmeziniz Haberi

Ofis mobilyalarında vazgeçilmeziniz

Yoğun stresin hakim olduğu iş ortamlarında stresi azaltan, ofis ortamlarını daha eğlenceli hale getiren ve verimli çalışma ortamları sağlayan bazı vazgeçilmezler vardır. Kimileri için kullandıkları kupalar, kimileri için de not defterleri ofis ortamındaki olmazsa olmazlarıdır. Tıpkı ABD Başkanı Barack Obama'nın elma kasesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın terazisi gibi... Bu vazgeçilmezlerden yola çıkan Ofis Tekin Exclusive, Twitter'da #ofistekivazgecilmezim hashtagiyle yarışma başlattı.

Ankara Siteler’de ofis mobilya sektörüne yön veren ve hizmete sunduğu iki ayrı mağazasıyla ince zevklere hitap eden Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, çalışan kişilerin günün büyük bölümünü ofislerinde geçirdiklerini, bazen 12-15 saatlere kadar ulaşan mesailer nedeniyle, ofislerde yaşamla özdeşleşen özel eşyalara da yer verildiğini belirtti.

Bu eşyaları belirlemek amacıyla katılım için Twitter hesabından Ofis Tekin Exclusive’i takip etmek...