14 / 05 / 2024

Ofis Tekin ürünleri

Ofis Tekin ürünleri

Ofis Tekin'e Yılın Mobilya Firması ödülü verildi. Sanayici, iş adamları ve medya mensupları, ekonomi dünyasının prestij dergisi olan Ekosanayi dergisinin Ankara Swiss Otel’de düzenlenen ödül törenine Başkent’in tanınmış simaları katıldı.

Tekinsoy Door Orman Ürünleri Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekinsoy Door Orman Ürünleri Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Tekin tarafından kuruldu.

Raysanlar İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raysanlar İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Zaman Tekin tarafından kuruldu.

Karmod'un kabin ürünleri Libya'da şantiye yapıları için kullanılacak!

Karmod'un kabin ürünleri, Libya'da ofis ve şantiye yapıları olarak kullanılacak. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, CTP sistemli kabin ürünlerinin yüksek izolasyonunun sağladığı iklimlendirme kolaylığı ile sıcak bölgelerde çok tercih edildiğini açıkladı.

Ofis Tekin Exclusive Zafer Bayramı'na özel koleksiyon hazırladı!

Başkent Ankara’da ofis mobilyası sektörüne yön veren Ofis Tekin Exclusive de Goldsit ile yaptığı ortak çalışma ile bu yıl Zafer Bayramına özel koleksiyon hazırladı.

Ofis Tekin Exclusive mobilya sektöründe cari açığı azaltacak!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin:“Mobilya sektöründe Türkiye’de muhteşem bir potansiyelve artan kalite var. 2023’e kadar mobilyada ‘made in Turkey’markası oluşacak” dedi.

Ofis Tekin Exclusive kamu kurumlarına renkli tasarımlar getiriyor!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin: “Kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörde olduğu gibi tercihini ‘özelleştirme’den yana kullanmaya başladı. İşlevsel binalara taşınan kurumlarda da artık modern ve canlı renkte, mobilyalar görüyoruz”

42 Maslak projesinde Berker by Hager ürünleri kullanıldı!

Mimari projelerini Metex Design’ın yaptığı 553 rezidans daire, ofis, otel ve alışveriş merkezinden oluşan ve Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olarak anılan 42 Maslak Projesi’nde Berker by Hager ürünleri tercih edildi..

Kavaklıdere Koleksiyon'da imzalı ev ürünleri bölümü açıldı!

Ankara’nın en işlek bölgelerinden olan Kavaklıdere’deki Koleksiyon mağazasında artık ofis ürünlerinin yanı sıra ev ürünleri de yer alıyor. Yeni özel alan Ankara’daki tüm tasarım meraklıları için yeni bir nokta olacak.

Türkiye tüketici teknolojisi ürünleri pazarı 8.6 milyar liralık ciroya ulaştı!

Teknoloji pazarında büyüme sürüyor. Türkiye tüketici teknolojisi ürünleri pazarı, yılın ikinci çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 18.8 büyüyerek 8.6 milyar liralık ciroya ulaştı

Asyelken İnşaat Elektrik Gıda Nakliye ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyelken İnşaat Elektrik Gıda Nakliye ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Temiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Mogadişu’daki Türk Hastanesi’nin yapımında Steelife ürünleri kullanılacak!

TOKİ tarafından Somali’nin Başkenti Mogadişu’da hayata geçirilen Türk Hastanesi’nin yapımında hafif çelik yapı sistemi ile Steelife tercih edildi. Mogadişu’daki Türk Hastanesi’nin yapımında Steelife ürünleri kullanılacak.

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Türkiye'de ihtiyaçtan fazla ofis yatırımı yapılıyor!

TNL Gayrimenkul Geliştirme Yönetici Ortağı Emre Yazıcı, Türkiye'de ihtiyaçtan fazla ofis yatırımı olduğuna dikkat çekti. Yazıcı, "Yılda ancak 350 bin-400 bin metrekare ofis kiralanırken şu an bunun yaklaşık 10 katı bir proje var" dedi...

Ofis Tekin ürünleri Haberi

Ofis Tekin ürünleri

Ekosanayi dergisi “Yılın Mobilya Firması” ödülünü, Ankara'da ofis mobilyasının önde gelen markası Ofis Tekin Exclusive'e verdi.


Sanayici, iş adamları ve medya mensupları, ekonomi dünyasının prestij dergisi olan Ekosanayi dergisinin Ankara Swiss Otel’de düzenlenen ödül törenine Başkent’in tanınmış simaları katıldı.


“Yılın Başarılı İş İnsanları” kapsamında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun "Yılın Bakanı", Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ise “Yılın Belediye Başkanı” ödülü aldığı gecede, ofis mobilya sektörüne önemli katkılar sağlayan Ofis Tekin Exclusive “Yılın Mobilya Firması” ödülüne layık görüldü.


Mobilya sektörünün kalbinin attığı Ankara Siteler’de modern, sıra dışı çizgileriyle ince zevklere hitap eden Ofis Tekin Exclusive, iş dünyasının birçok isminin vazgeçilmez tercihi olarak biliniyor.


“Hiçbir başarı tesadüf değildir” diyen Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, aldıkları bu ödülün çok değerli...