29 / 08 / 2024

Ofis Tekin’in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin

Ofis Tekin’in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin

Ofis mobilyalarında özel tasarımlar sunan Ofis Tekin’in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, ofis anlayışının özellikle son 10 yılda hızla değiştiğini kaydetti...

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

Konut krizinden kurtulamayan Çin'de emlak geliştiricisi holdinglere yerel yönetim desteği!

Emlak krizinin gündemden düşmediği Çin'de bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Çinli emlak geliştiricileri Sunac China ve CIFI Holdings'in projeleri yerel yönetim desteği almaya hak kazandı. İşte detaylar...

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18’i lansman öncesi satıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa’da 3,1 milyar TL’lik yatırımla yükselen AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18'i lansman öncesi satıldı.

Site yönetim planı nedir, neleri kapsar?

Toplu yaşam alanlarındaki düzeni sağlamak amacıyla bazı kuralların olması gerekiyor. Bu kapsamda planların belirlenmesi için yönetim planına ihtiyaç duyulur. Peki, Site yönetim planı nedir, neleri kapsar? İşte detaylar...

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nak tarafından kuruldu.

Ofis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Ofis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu.

Seba Gacemer, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Sefa Çelik'in yerine Seba Gacemer'in Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Çin'den Evergrande'ye risk yönetim heyeti!

Çin'de Guangdong eyalet yönetimi, borç krizinde olan Evergrande'ye risk yönetim heyeti gönderecek. 

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Ofis Tekin’in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin Haberi

Ofis Tekin’in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin

İş dünyasında rekabetin artması, iş yerinde geçirilen sürenin evdeki sürenin 5-6 katına ulaşması ve özellikle verimi artırarak, kurumsal olma çabasının ofislere ilgiyi artırdığı belirtildi.



Eskiden koyu renklerle kasvetli, ağır görünüm sergileyen, adeta üzerinize gelen ofislerin artık tarihe karıştığını, cıvıl cıvıl, yaşamı kolaylaştıran, enerji veren boyuta geldiğini ifade eden Tekin, bunda işyerinde geçirilen sürenin artması, iş dünyasındaki rekabete uyum sağlamak için kurumsallık çabalarının önemli rolü olduğunu vurguladı.


Cemal Tekin, insanların saatlerce üzerinde çizim yaptıkları, proje çalıştıkları mekanları artık uzman ellere teslim ettiklerini belirterek, şunları söyledi:


‘‘Daha kurumsal olmak, iş yerini keyifli ortama dönüştürmek ve yüksek verim sağlamak isteyenler.



ofislerini yeniden dizayn ediyor. İç mimarların işi ciddi şekilde arttı. Ofisin rengine bile uzmana danışarak karar veriyorlar. Küçük bir aksesuarın bile belirlenmesi, yerleştirilmesi ciddi şekilde kafa...