18 / 05 / 2024

Ofişleşme orantısı

Ofişleşme orantısı

Emlak İstasyonu Franchise Dikertörü Dilara Kılınç, “ofisleşirken aynı oranda teknolojininde gelişmesi gerekli” diyerek teknolojik alt yapıya vurgu yaptı.

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap için 7.9 milyar TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap için sözleşme imzalandı. Sözleşme bedeli ve yüklenici firma resmen açıklandı. İşte Emlak Konut GYO'nun o açıklaması...

Konutta orantısız artan fiyatlar geri çekiliyor! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek!  

Konut fiyatları geçtiğimiz 4 yılın ardından ilk kez, enflasyon altında kaldığını belirten Gayrimenkul PR, konutta orantısız artan fiyatların geri çekilmeye başladığını aktardı.

Evim şirketlerine resmen yüzde 15 sözleşme sınırı geldi! Bu tutarı aşan sözleşmeler için uygulanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine yüzde 15'lik sözleşme üst sınırı getiren düzenleme bugünkü 32414 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenleme, konut ve çatılı iş yeri için 5 milyon Türk Lirası'nı, taşıtlar için de 2 milyon Türk Lirası'nı aşan sözleşmeleri kapsayacak. İşte ayrıntılar...

Durmuş Öztek kimdir? Ne işle meşgul?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Durmuş Öztek kimdir? Ne işle meşgul? İşte ayrıntılar...

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

3600 Ek Gösterge’de flaş gelişme! Kamuda sözleşmeli kalmayacak mı?

Memur-Sen'den met mesaj. milyonlarca kişinin merak ile beklediği 3600 ek gösterge ve kamudaki sözleşmeli personel ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Bitkisel yağlarla ilgili flaş gelişme! Vergi sıfırlandı

Cumhurbaşkanı kararıyla 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere ay çiçek, mısır, soya ve palm yağında gümrük vergisi 31 Aralık’a kadar sıfıra indirildi.

Beykoz İshaklı Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, İshaklı Mahallesi, 297 Parsel Ve 112 Ada, 6 Nolu Parsel İle Bir Kısım Kadastral Boşlukta Kalan Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İnşaat sektörü zam çıkmazına girdi! Beton ve çimento fiyatlarının önüne geçilemiyor!

İnşaat sektöründe beton ve çimento fiyatlarındaki orantısız artış sektörün gündemine bomba gibi düştü. Beton ve çimento fiyatlarında rekor artışlar özel ve kamu sektör yatırımlarını ciddi şekilde etkiledi. İnşaat sektörü bir zam çıkmazına girdi ve önüne geçilemiyor...

EYT'lileri heyecanlandıran gelişme! Mayıs ayında açıklanacak...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 2022 yılının başlamasıyla birlikte EYT'li vatandaşların gözü yine meclise çevrildi. EYT ile ilgili son açıklama ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan geldi...

Taşıt kredilerinde yeni düzenleme! Otomotiv piyasası hareketlenecek!

Otomobil sahibi olmak isteyenler taşıt kredilerine gelen yeni düzenlemeden yararlanabilecek. Otomotiv sektöründe yaşanan gelişme sonucunda sıfır araç sahibi olmak zorlanırken MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

İran'ın kripto parası yakında tedavülde!

İran Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Merhan Mahramian, yakın zamanda ülkenin milli kripto parasının tedavüle gireceğini söyledi. Mahramian, son günlerde bu alanda yaşanan gelişmelerin bir dengeye kavuşacağını belirtti.

Türkiye'de bitcoin ve altcoin yasasında şok gelişme: Yasa sızdırıldı!

Türkiye'de Bitcoin ve altcoin alanında uygulanacak olan yasa tasarısı adımı uzun süredir gündemde yer alıyordu. Geçenlerde bu yasa tasarısının Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulacağı bildirildi. Ana akım medyada da yasayla ilgili çeşitli yazılar yer almaya başladı.

Ofişleşme orantısı Haberi

Ofişleşme orantısı

Emlak İstasyonu Franchise Dikertörü Dilara Kılınç, “ofisleşirken aynı oranda teknolojininde gelişmesi gerekli” diyerek teknolojik alt yapıya vurgu yaptı.Emlak Sektöründe faaliyet gösteren Franchise Markaları her gün ağlarına ekledikleri yeni ofislerle bir yandan büyürken bir yandan da bu ağı yönetmek ve başarıya taşımak için bilgi teknolojilerine yatırım yapıyorlar. Emlak İstasyonu Franchise Direktörü Dilara Kılınç, “ofisleşirken aynı oranda teknolojininde gelişmesi gerekli” diyerek teknolojik alt yapıya vurgu yaptı.

Ülkemizde son dönemde emlak denildiğinde bir yanda projeler, bir yanda bireysel emlakçılar, bir yanda sanal emlakçılar ve diğer yanda ise hızla büyüyüp gelişen markalı franchise emlak ofisleri akla geliyor.


2013 ile birlikte franchise markaların ofisleşme ve pazar hakimiyetini genişletme stratejileri doğrultusunda ofis sayıları artmaya ve bu ağların yönetilmesi zorlaşmaya başladı. Bu durum şirketlerin bu güne kadar göz...