08 / 05 / 2024

öğrenci burs imkanı

öğrenci burs imkanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin kurmuş olduğu Bursa Kalkınma ve Eğitim Kooperatifi üniversite öğrencilerine 500 lira burs vereceğini açıkladı. İşte başvuru şartları ve ayrıntıları...

KYK burslarına zam gelecek mi? KYK burs başvuru sonuçlarını ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından, binlerce öğrenci merakla KYK burs sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Bu sene ilk defa üniversiteye gidecek veya ara sınıf öğrencileri KYK burs sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor.

Milyonlarca öğrenciye 3 bin TL burs verilecek! Ortaokul, lise, üniversite burs başvuruları onaylanan hemen faydalanacak!

Okulların açılmasıyla birlikte 2023-2024 eğitim öğretin yılı başladı. Bu kapsamda milyonlarca öğrenci okullarında eğitim görmeye başladı. Okulların açılmasıyla burs veren kurumlar da merak konusu oldu.

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

Depremzede öğrencilere burs imkanı!

Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOK), deprem yüzünden etkilenen 23 bin 800 öğrenciyi tam burs ile okutacağını açıkladı! İşte detaylar..

KYK burs sonuçları belli oldu mu? GSB burs sonuç tarihi ne zaman? E-devlet kyk burs-kredi sonucu sorgulama ekranı!

Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun öğrencilere verdiği KYK burslarının sonuçlarını üniversitenin açılmasıyla birlikte yüzbinlerce öğrenci bekliyor. KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar için tıklayınız...

KYK burs neye göre veriliyor? KYK geri ödemesiz burs kimlere verilir?

KYK burs başvuru sonuçları gündemde yer alıyor. Milyonlarca öğrenci KYK burs başvurularının ne zaman açıklanacağını beklerken, bu konuya dair de pek çok soru yöneltilmektedir. İşte o sorulardan bazıları!

Öğrencilere müjde! Sekiz ay boyunca geri ödemesiz 5 bin 200 lira burs imkanı

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden öğrencilere müjde! Sekiz ay boyunca 5 bin 200 lira burs alabilirsiniz. İşte detaylar…

İşte geri ödemesiz özel burslar, başvuru süresini kaçırmayın

Üniversite öğrencileri için kritik dönem başladı. Eylül ayı içindeki başvuru dönemini kaçırmayın. 100 binlerce öğrenci burs arıyor. İşte geri ödemesiz özel burslar ve koşulları...

Lisans, önlisans, yüksek lisans, doktora için kredi ve burs desteği ne kadar? KYK burs başvuruları başladı mı?

YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci KYK burs fiyatlarını ve başvuru tarihlerini araştırmaya başladı. Peki 2022-2023 yılları arasında KYK burs ödemesi ne kadar oldu? İşte 2022 KYK burs fiyatları...

Öğrencilere İBB'den müjde! İBB 2022-2023 bursu kaç lira? İBB öğrenci bursu ne kadar? İşte başvuru şartları

Geçtiğimiz yıl zam yapılması beklenen İBB öğrenci bursuna bu yıldan itibaren zam geldi. Peki, İBB 2022-2023 bursu kaç lira? İBB öğrenci bursu ne kadar 2022? İBB burs başvuru şartları neler? İşte öğrencilerin merak ettiği tüm ayrıntılar...

Öğrencilere asgari ücret tutarında burs imkanı! İşte detaylar!

Öğrencilere yeni burs imkanı. Asgari ücret tutarında burs öğrencilere verilecek. İşte detaylar!

Bu fırsat kaçmaz! Öğrencilere aylık 5500 TL burs imkanı sağlıyorlar

Türkiye İhracatçılar Meclisi Maden Sektör Kurulu'nun öğrencilere vereceği bursun miktarı duyanları sevindirdi.

3600 ek gösterge ve öğrenci affı düzenlemesi detayları! Atatürk Kültür Merkezi'ne ek bütçeden ayrılan para belli oldu

Ek gösterge ve öğrenci affı düzenlemesini de içeren teklif TBMM Başkanlığına sunuldu. 3600 ek gösterge, çeşitli nedenlerle üniversite öğrenimi yarım kalanlara eğitime geri dönme imkanı veren öğrenci affının da yer aldığı ekonomiye ilişkin yasa teklifi detaylarında ne var?

öğrenci burs imkanı Haberi

öğrenci burs imkanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin kurmuş olduğu Bursa Kalkınma ve Eğitim Kooperatifi üniversite öğrencilerine 500 lira burs vereceğini açıkladı. İşte başvuru şartları ve ayrıntıları...

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin kurmuş olduğu Bursa Kalkınma ve Eğitim Kooperatifi üniversite öğrencilerine 500 lira burs vereceğini açıkladı. İntenet üzerinden başvurusu gerçekleşen burs imkanından Lisans ve ön lisans öğrencileri faydalanabilecek.

2021-2022 eğitim öğretim yılı burs başvurusu yapılacak kıymetlendirmenin ardından burs almaya hak kazanan öğrencilere aylık 500 TL burs ödemesi yapılacak.

Geri ödemesiz 8 ay burs imkanı

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin eğitim ihtiyaçlara katkıda bulunmak amacıyla Bursalı öğrencilere burs verecek. Öğrencinin kendisi ya da velisi Bursa’da ikamet etmesi durumunda burstan faydalanabilecek. 

Müracaat için öğrencinin veya velisinin ikametgah adresinin son 6 ayda Bursa’da olması gerekiyor. 

Kuralların karşılanması durumunda burs...