02 / 05 / 2024

öğrencilere ücretsiz ev

öğrencilere ücretsiz ev

Mali Müşavir olan Bayram Ali Kubilay aynı zamanda fanatik Beşiktaş taraftarı. Taraftar, Bayram Ali Kubilay, Düzce Üniversitesi'nde okuyan Beşiktaşlı 6 öğrenciye evini ücretsiz bir şekilde öğrenim hayatı boyunca kullanması için verecek

Ev kadınlarına yönelik emeklilik torba yasada!  

Çalışmayan ev kadınlarının emeklilik hakları ve prim destekleri ile ilgili düzenlemenin torba yasa ile Meclis’e gelmesi bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıklamaları sonrasında ev hanımlarının sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanması da gündeme geldi.

Kentsel dönüşümde yeni formül: Kira desteği yerine ücretsiz 'geçici ev' verilecek!

İstanbul'da olası depreme karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken kira desteği dışında yeni formüller gündemde. Bu kapsamda hak sahibine kira desteği yerine "geçici ev" tahsis edilebilir. İşte detaylar...

Öğrencilere bakanlıktan müjde! Yaz kampı ücretsiz olacak hemen e-devletten başvurun! 

Bakanlık, öğrenciler için yaz kampının ücretsiz olacağını duyurdu. Ücretsiz yaz kampına katılmak isteyen öğrencilerin ise e-devletten başvuru yapmaları gerekiyor. Katılmak isteyen öğrencilerin başvuru tarihlerini kaçırmaması önem taşıyor. 

Ev Sahipleri ve Kiracılar İçin Sevindirici Duyuru: Konut Sigortası Hizmetleri Artık Ücretsiz!

Konut sigortası poliçelerinde yer alan ek hizmetler artık ek bir ücret talep etmeksizin sunulacak. Kombi ve klima bakımından çilingir hizmetine kadar birçok ücretsiz hizmetten faydalanabileceksiniz.

Öğrenciler havalara uçacak! Bakanlık açıkladı! Öğrencilere 10.000 ücretsiz tablet dağıtılacak!

Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilere ücretsiz tablet dağıtacağını duyurdu. İşte detaylar!

Ücretsiz hasar tespiti nasıl yapılır? 4 bin 500 TL kira yardımı nasıl alınır? Başvuru şartları nedir

Kahramanmaraş depreminin ardından, İBB ücretsiz olarak riskli bina tespiti yapmaya başladı. KİPTAŞ vesilesi ile depreme dayanıklı  binalar inşa ediyor. Diğer yandan ev başına 4 bin 500 TL kira desteği yapılıyor. Peki Ücretsiz hasar tespiti nasıl yapılır?  4 bin 500 TL kira desteği nasıl alınır? başv

Dayanışma gücü! Kiralık evler ücretsiz veriliyor

Türkiye'yi sarsan iki deprem sonrasında, ülke genelinde birçok kiralık ev ilanlarının yayınlandığı internet sitelerinde, ev sahipleri kiralık ibarelerini kaldırdığı ilanları 'Depremzedeler için ücretsiz' olarak güncelledi.

Ev hanımlarına öğrencileri oturduğunuz yerden harçlık alın! Bu ödemeyi almayan bin pişman olacak! İşte detaylar!

Ev hanımlarına ve öğrencilere harçlık ödemesi yapılacak. İşte bu ödemeye dair detaylar!

Öğrencilere toplu taşıma ücretsiz oldu! Metro metrobüs ve vapurda geçerli olacak

İstanbul'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenci ve sınav görevlileri, bu hafta sonu toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecek. Sınavın 2 saat öncesinden başlayan ücretsiz ulaşım imkanı, sınav bitişinin 2 saat sonrasına kadar devam edecek.

İETT'den öğrencilere ücretsiz akbil uygulaması! Metro, metrobüs vapur ve otobüslerde geçerli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilere ücretsiz akbil duyurusu yaptı. Ücretsiz geçişler metro, metrobüs, vapur ve otobüslerde geçerli olacak. İETT'den yapılan son dakika açıklamasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

Yüksek kira sebebiyle yurt bulamayan öğrencilere çağrı!

Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Başkanı ve BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yüksek kira nedeniyle ev bulamayan öğrencilere çağrıda bulundu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan ev sahiplerine kira çağrısı!

Tunceli'de öğrenciler ev bulma sorunuyla karşı karşıya. Tunceli Valiliği, öğrencilerin mağdur olmaması amacıyla atıl durumdaki binaları yurt yaparken, boş evlerin öğrencilere verilmesi için de harekete geçti. Yetkili isimler kiraların düşürülmesi için ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Öğrenciler ev kiralarken nelere dikkat etmeli?

Yüz yüze eğitim kararından sonra öğrencileri ev telaşı sardı. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu. 

öğrencilere ücretsiz ev Haberi

öğrencilere ücretsiz ev


2012-2013 eğitim-öğretim döneminde Düzce Üniversitesi'nde öğrenim görecek 6 öğrenciye barınma bursu yani ücretsiz konut tahsis edecek olan Mali Müşavir Bayram Ali Kubilay, bu öğrencilerde Beşiktaşlı olma şartı arıyor.


Evlerin sahibi Bayram Ali Kubilay, evlerin özellikleri hakkında bilgiler vererek, şunları söyledi:


Öğrenciye tahsis edilecek konutlar site içinde müstakil, iki adet bağımsız, her biri iki odalı ve Düzce Üniversitesine 3 kilometre uzaklıkta. Site önünden her saat Düzce Belediyesi'ne ait olan ve Düzce Üniversitesi'ne giden otobüs geçiyor. Daireler sobalı ve elektriği, suyu mevcut. Konutlarımızda konaklayacak Düzce Üniversitesi öğrencilerinden bir yıl boyunca ücret talep edilmeyecek.


Bayram Ali Kubilay'ın öğrencilerde aradığı özellikler ise şu şöyle;


-Beşiktaşlı olacak

-Alkol ve sigara kullanmayacak

-Üniversitede başarılı olacak


Bayram Ali Kubilay son olarak şöyle konuştu:


Düzce Üniversitesi'nde öğrenim görecek olan ve konut, barınma bursu almak isteyen...