11 / 05 / 2024

öğretmenlere özel kredi faiz oranları

öğretmenlere özel kredi faiz oranları

Mortgage Uzmanı Garanti, Öğretmenler Günü nedeniyle, 31 Aralık tarihine kadar tüm öğretmenler ve eşleri için avantajlı koşullarla konut kredisi sunuyor. İşte Garanti Mortgage’dan öğretmenlere özel mortgage kampanyası..

Fiat Doblo'da bu aya özel hem indirim hem kredi fırsatı! Doblo fiyat listesi: Hemen Nisan rakamlarına bakın!

En çok tercih edilen ticari araçlar arasında yer alan Fiat Doblo, bu aya özel hem indirim hem kredi fırsatıyla satışta. İşte Doblo fiyat listesi 19 Nisan 2024...

Opel'den tüm modellerde "Nisan" ayına özel kredi seçenekleri!

Opel Türkiye nisan ayına özel kredi seçeneklerini açıkladı. Hangi Opel modelinde ne kadar kredi kullanılacağı ve vade süreleri belli oldu.

Tarım Kredi Markette Ramazan'a özel indirimler! Tarım Kredi'de birçok indirimli ürünler raflarda yerini aldı!

Tarım Kredi marketlerinde Ramazan'a özel indirimler devam ediyor. Çeşitli seçili tavuktan, peynire, tereyağından ayçiçek yağına kadar pek çok farklı üründe indirim yapıldı.

Fiat Doblo'da Nisan'a özel dev indirim fırsatı! Araç alacaklar hemen bakın: Kredi imkanı da var!

Fiat Doblo'da Nisan'a özel 75 bin TL'ye varan indirim ve kredi desteği sunuluyor. Peki Fiat Doblo fiyatları bu ay ne kadar? İşte 3 Nisan 2024 fiyat listesi...

Fiat Doblo'da bu aya özel faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araç alacaklar dikkat: Fiat Doblo fiyat listesi! 

Fiat Doblo'da bu aya özel 250 bin TL'ye 12 ay vade ve 0 faiz fırsatıyla kredi sunuluyor. Peki Fiat Doblo Mart 2024 fiyatları ne kadar? İşte Fiat Doblo fiyat listesi! 

Citroen'den şubat ayında faizsiz ve uygun faizli kredi teklifi!

Citroen, yeni araç almak isteyenler için şubat ayında özel kredi imkanları sunduğunu açıkladı. 

Renault Clio'da ocak ayına özel dev kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade fırsatı başladı!

Renault, Clio otomobil markası için ocak ayına özel dev kampanya başlattı. Kampanyada, 200 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor.

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında ekim ayına özel kampanya açıkladı. Buna göre Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi şartıyla Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi verilecek.

Özel sektör 1 yıl içerisinde 44,5 milyar dolar kredi borcu ödeyecek!

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu ağustosta, 2022 sonuna oranla 2,5 milyar dolar azalışla 155,3 milyar dolar oldu. 1 yıl içinde gerçekleştirilecek olan anapara geri ödemelerinin toplamı ise 44,5 milyar dolar olarak belirlendi.

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.

Özel sektörün yurt dışına olan kredi borcu temmuz ayında azaldı!

Merkez Bankası verilerine göre özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, temmuzda 2022 sonuna oranla 2,6 milyar dolar azalışla 155,2 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Microsoft Xbox Mastercard: Oyunlarla dolu bir kredi kartı mı?

Microsoft, Xbox Mastercard adı verilen ve ilk kez satın alındığında Game Pass aboneliği de içeren bir kredi kartı tanıttı. Bu özel kredi kartı, standart bir kartın tüm işlevlerini yerine getirebilecek ve kullanıcılarına çeşitli ayrıcalıklar sunacak. İşte bu kartın özellikleri...

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu 154,6 milyar dolara düştü!

Özel sektörün yurt dışından aldığı toplam kredi borcu, 2021 yıl sonuna göre 7,6 milyar dolar düşerek 154.6 milyar dolar oldu. 1 yıl içinde yapılması gereken anapara geri ödemelerinin ise 45,2 milyar dolar olduğu belirtildi.

öğretmenlere özel kredi faiz oranları Haberi

öğretmenlere özel kredi faiz oranları

Mortgage Uzmanı Garanti, Öğretmenler Günü nedeniyle, 31 Aralık tarihine kadar tüm öğretmenler ve eşleri için avantajlı koşullarla konut kredisi sunuyor. Kampanya kapsamında konut kredisi kullananlar, avantajlı faiz oranlarının yanı sıra 250 TL tutarında bonus kazanıyor.

Öğretmenlere özel mortgage kampanyasından yararlanmak isteyenler, Garanti şubelerine giderek, 444 EVİM (444 3846) hattını arayarak ya da www.garantimortgage.com’a tıklayarak bilgi alıp, başvuruda...