19 / 05 / 2024

öib istinye arazisine kimler teklif verdi

öib istinye arazisine kimler teklif verdi

6 parsel, 158 dönümlük turizm ve konut imarlı arazi için Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İşadamı Nevzat Demir’in patronu olduğu Fırat Plastik Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.Ş yarışacak.

Orman arazisine cephe arsa almanın avantajları ve dezavantajları!

Artan konut fiyatları arsa ve arazilere olan talebi de artırırken pek çok kişi de arsa yatırımları ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, orman arazisine cephe bir arsa satın almanın avantajlarını ve dezavantajlarını paylaştı.

Kiler GYO Halkalı projesi resmen başlıyor! ÖİB arazisine 223 konutluk yeni proje geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı'daki yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. 352 bağımsız bölüme yer verilecek olan proje Özelleştirme İdaresi Başkanlığı arazisi üzerinde yükselecek.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Bodrum'da hazine arazisine yapılan kaçak yapılar yıkıldı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir inşaat firması deniz kenarındaki hazine arazisine duvar örerek burada inşaat çalışmalarına başlaması üzerine firmaya idari para cezası kesildi. 

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Hazine arazisine yaptığı kaçak inşaatı kendi yıkmak zorunda kaldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü Mahallesi’nde hazine arazisine kaçak konut inşa eden kişiye Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri engel oldu. İnşaatı yine sahibi yıkmak zorunda kaldı.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine toplamda 603 konutun yer aldığı yeni bir konut projesi inşa edilecek İşte detaylar...

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

Hazine arazisine ev hayali kuranlar dikkat! Milyonlar için son dakika açıklaması! Yeni model hangi illerde uygulanacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum hazine arazisine ev hayali kuranlar için son dakika açıklaması yaptı. İşte Bakan Kurum'un o açıklamaları...

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki arazisine baskın!

Galatasaray Mart ayında hukuk mücadelesini kazandığı Kemerburgaz'daki arazi madencilik firması tarafından tahliye edilmişti. Sarı-kırmızıların yeni arazisine baskın düzenlendi.

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

öib istinye arazisine kimler teklif verdi Haberi

öib istinye arazisine kimler teklif verdi


Emlak Konut GYO’ya İstanbul Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesinde bulunan 158 dönümlük arazide sürpriz rakip çıktı.


6 parsel, 158 dönümlük turizm ve konut imarlı arazi için Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İşadamı Nevzat Demir’in patronu olduğu Fırat Plastik Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.Ş yarışacak. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın (ÖİB) internet sitesinde yeralan duyuruda Maliye Hazinesi’ne kayıtlı arazi için Fırat Plastik Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin de teklif verdiği yeraldı. Poligon Tepeüstü’nün hemen karşısında bulunan ve Sabancı At Çiftliğine komşu arazi aynı zamanda Reşitpaşa’daki borsa binasının içinde bulunduğu arazi ile Şahintepesi olarak bilinen bölgeyi kapsıyor....