28 / 04 / 2024

öib manisa arsası

öib manisa arsası

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Manisa Saruhanlı ilçesi'nde bulunan 156 bin metrekarelik arsasını üzerindeki binalarla birlikte satışa çıkardı. Söz konusu taşınmaz 12 milyon 600 TL'ye Aziz Tekeli'ye satıldı.

ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek rakam Vera Konsept GYO'dan! 

Vera Konsept GYO, ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte ayrıntılar...

Vera Konsept GYO ÖİB'in İzmir Konak arsası için pazarlık görüşmelerine katılıyor! 

Vera Konsept GYO, ÖİB tarafından İzmir Konak Mersinli arsasının özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye katıldı. Şirket nihai pazarlık görüşmelerine davet edildi. İşte ayrıntılar... 

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki ÖİB arsası için imzayı attı!

Panora GYO, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çankaya'daki arsası için imzayı attı ve peşinat ödemesini yaptı. İşte o alım ile ilgili detaylar...

Manisa'da 14.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Manisa 3. İcra Dairesi Manisa Yunusemre Muradiye'de yer alan fabrika ve arsasını 14 milyon 524 bin 81 TL bedelle satışa çıkardı.

ÖİB Manisa'daki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Manisa'daki gayrimenkuller satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

Manisa'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika tesisi ve arsası!

Manisa 4. İcra Dairesi, Manisa Şehzadeler İlçesi Karaağaçlı Mahallesi 131 ada, 6 parsel sayılı fabrika binası ve müştemilatı ile arsası 9 milyon 797 bin 611,50 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Manisa Defterdarlığı'ndan 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Yağcılar Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 19 Aralık'ta gerçekleşecek..

Manisa Salihli'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

TC Salihli 1. İcra Dairesi, Manisa Salihli'de bulunan prefabrik fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam bedeli 10 milyon 4 bin 355 TL olarak belirlendi.

PepsiCo 16 Temmuz sabahı fabrika arsası aldı!

Dünya yiyecek-içecek devi PepsiCo, Türkiye’deki 6’ncı fabrikasını Manisa’da açıyor. PepsiCo Türkiye Genel Müdürü Levent Yüksel, yatırımlarıyla ilgili “Global taraf ‘arkanızdayız’ mesajını verdi. Biz de 16 Temmuz sabahı fabrika arsasını aldık. Kasımda temel atıyoruz” .

ÖİB, TTA Gayrimenkul'ün Adıyaman arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tta Gayrimenkul A.Ş'nin Adıyaman Samsat'ta bulunan arsasını özelleştiriyor. Özelleştirme işlemlerinin 31 Aralık 2020 tarihine kadar tamamlanmasına karar verildi.

ÖİB Maliye Hazinesi'nin Isparta Gönen arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin Isparta Gönen arsasını özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif Özkan Zengin'den geldi.

ÖİB Batman Beşirli arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı , Batman Beşirli arsasını özelleştiriyor. İhalee en yüksek teklifi 1 milyon 830 bin TL ile Batman-Grup verdi.

ÖİB Kars Yusufpaşa arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Van Edremit Eminpaşa Mahallesi'nde bulunan 4.785,00 metrekare yüzölçümlü arsasının özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

öib manisa arsası Haberi

öib manisa arsası

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih         :  15/5/2015

Karar No  :  2015/21

Konu         :  Manisa ili, Saruhanlı ilçesi Saruhanlı Mahallesi,

                      10168 no.lu parseldeki taşınmazın özelleştirilmesi


Kurulumuzca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının (İdare), 14/4/2015 tarihli ve 2341 sayılı yazısına istinaden,

tta Gayrimenkul A.Ş.’ye ait; Manisa ili, Saruhanlı ilçesi, Saruhanlı Mahallesi, 10168 no.lu parseldeki 156.000,00 m² yüzölçümlü sanayi alanı imarlı taşınmazın üzerindeki binalar ile birlikte, 4046 sayılı Kanun, İhale İlan Metni ve İhale Şartnamesi hükümleri çerçevesinde “Satış” yöntemi ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminen yapılan ihalesi sonucunda İhale Komisyonunca;


1. “Satışa konu taşınmazın, özelleştirme ihalesinde 12.600.000 (Onikimilyonaltıyüzbin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Aziz TEKELİ’ye İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına,...