18 / 07 / 2024

öib tedaş taşınmazları

öib tedaş taşınmazları

ÖİB, TEDAŞ ve Gayrimenkul AŞ'ye ait Ankara, İstanbul, Elazığ, Aydın, Siirt, Bitlis, Düzce ve Muş 'taki bazı gayrimenkullerin özelleştirilmesi kapsamında gerçekleştirilen nihai pazarlık görüşmelerini tamamladı

ÖİB'den Ankara ve Balıkesir'deki bazı taşınmazların satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara ve Balıkesir'de yer alan bazı taşınmazların satışı için onay verdi.

ÖİB, 6 şehirdeki bazı taşınmazların ihalelerini gerçekleştirdi!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TÜRKŞEKER) adına kayıtlı Erzincan, Sivas, Kahramanmaraş, Muş, Yozgat ve Nevşehir illerinde yer alan bazı taşınmazların özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi.

ÖİB'den 11 ildeki taşınmazların satışına onay!

Özelleştirme kapsam ve programındaki bazı taşınmazların satışları bugünkü 31359 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Kamu taşınmazlarının turizm yatırımlarına tahsisine TÜFE ayarı!

Bugünkü 30698 sayılı Resmi Gazete'de Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayımlandı. Yönetmelik kapsamında önemli değişiklikler yapıldı. 

Hazine taşınmazlarının kiralanmasında TÜFE dönemi!

30693 sayılı bugünkü Resmi Gazete'de Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yönetmeliği!

Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikler TBMM'de!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Hamzaçebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Taşınmazların değerini devlet belirleyecek!

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile taşınmazlar artık ‘Taşınmaz Değerleme Dairesi’ tarafından belirlenip gerçek piyasa şartlarındaki değerine göre alınıp satılacak.

Sultangazi Yayla Mahallesi'ndeki taşınmazların planı askıda!

Sultangazi Yayla Mahallesi'nde A ve B ile 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323, 337, 338, 339, 358, 359, 360, 364, 369, 372, 382, 492, 497, 498, 500, 502, 550, 551, 556, 575, 576, 577, 578, 579 ve 580 parsel sayılı taşınmazları içeren plan askıda...

Erkilet'teki taşınmazların satışı Kayseri Büyükşehir Meclisi'nde!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında Erkilet'teki taşınmazların satışı konuşuldu.

Darıca Belediyesine ait işgal edilen bazı taşınmazlar TBMM'de!

Darıca Belediyesine ait bazı taşınmazların işgal edilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sorularını Bakan Süleyman Soylu'ya sordu..

Adana ve Muğla'daki bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Adana'nın Karataş ile Muğla'nın Bodrum ilçelerinde bulunan bazı taşınmazların özelleştirilmesine karar verildi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Suriyeli mülteciler taşınmazlarıyla ilgili hak talep edebilecek!

Suriye’de göç eden mültecilerin taşınmazlarına kamulaştırma yolunu açan yasadan vazgeçmeyen Esad rejimi, değişikliğe gitti. İlk yasa hak talebi için 30 gün süre tanırken şimdi bu bir yıla çıkarıldı.

öib tedaş taşınmazları Haberi

öib tedaş taşınmazları


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan (ÖİB) yapılan açıklamaya göre, nihai pazarlık görüşmeleri sonucunda, Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ'ye (TEDAŞ) ait Ankara'nın Yenimahalle ilçesi, Ergazi İmar Mahallesi'nde bulunan 51 metrekare yüzölçümlü trafo alanı imarlı gayrimenkule en yüksek teklifi 37 bin 500 lira ile Diva Kurumsal Yemek Servisi Hizmetleri Gıda, Turizm, Taşımacılık, Kırtasiye, Sanayi, Ticaret Ltd. Şti. verdi. 


İstanbul'un, Bağcılar ilçesi, Kirazlı köyünde bulunan 18 bin 201,61 metrekare yüzölçümlü prestij hizmet alanı imarlı gayrimenkulün 59/18 bin 602 metrekare oranındaki hissesine 466 bin lira ile en yüksek teklifi Sur Yapı Endüstri, Sanayi ve Ticaret AŞ sundu. 


Siirt'in, merkez ilçesi, Kooperatif Mahallesi'ndeki 137 metrekare yüzölçümlü ticaret alanı imarlı gayrimenkul için en yüksek teklifi 84 bin lira ile Ramazan Sizer verdi. 


Elazığ'ın merkez ilçesinde bulunan 433 metrekare yüzölçümlü konut alanı...