19 / 05 / 2024

Okan Şen projeleri

Okan Şen projeleri

1987 yılında Omim Mimarlık'ı kurarak, mimari çalışmalarına burada devam eden aynı zamanda Alanya'da mülk almak ve yatırım yapmak isteyenler için inşaat yapmakta olan Okan Şen kimdir?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz İstanbul'un en riskli yerlerini açıkladı! Depremde ilk önce buralar etkilenecek!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz, en riskli 2 fayı ve İstanbul'un depremde daha fazla zarar görecek yerlerini sıraladı.

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul depremi için en kötü senaryo!  

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara için deprem tekrarlama aralığının dolduğunu açıkladı. Tüysüz, en kötü senaryoda fayın kırılarak 7,5 civarı bir deprem üretmesi bekleniyor. Deprem uzmanı, 1 milyon 120 bin binanın en azından 700 bin tanesinin olası bir depremde hasar alacağını kaydetti.

İstanbul depremi en çok bu büyüklükte olacak! Tuzla'dan Kadıköy'e, Eminönü'nden de Silivri'ye kadar riskli!

Bilim Akademisi Üyesi, Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili konuştu ve depremin ulaşabileceği büyüklüğü, en çok etkileyeceği yerleri tek tek açıkladı. İşte o açıklama...

Hatay'da 4.8'lik deprem oldu, Prof. Dr. Okan Tüysüz resmen uyardı: En az 6 şiddetinde deprem bekliyoruz! 

AFAD, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde saat 05.32 sıralarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni uyarıları gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Prefabrik evlerde metrekare fiyatı 2 bin 490 TL'den başlıyor! En uygun prefabrik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sosyal konut projeleri bu kadar gündemdeyken alabileceğiniz en uygun fiyatlı ev seçeneği olan prefabriklerde metrekare fiyatı 2 bin 740 TL. 1+1, 2+1, dubleks, bahçeli, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerin 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Markalı konutlarda en yüksek aidat hangi ilde?

REIDIN tarafından hazırlanan 2021 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Değerleri analiz sonuçları belli oldu. Peki analize göre en çok aidat hangi ilde ödeniyor?

TOKİ'nin en çok yeni projeleri merak edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), sosyal medya ve çağrı merkezi üzerinden en çok yeni projelere yönelik soru aldı. 

İstanbul'daki yeni metro projeleri en çok hangi ilçeleri değerlendirdi?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak, İstanbul’da halihazırda olan hatların uzatılan ve yapımına sıfırdan başlanan metro projelerinin, satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki etkisini analiz etti. Peki İstanbul'da satılık ve kiralık konut fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Şen Yapım ve Temelsan Yapı'dan Alsancak'a yeni proje!

Yaklaşık 100 yıllık tarihiyle Türkiye’nin köklü kuru meyve ihracatçıları arasında olan Şen Ailesi ile İzmir’de konut projeleri hayata geçirilen Temelsan güçlerini birleştirdi.

Adil Karaismailoğlu: 2021'de hizmetlerimize devam edeceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2020 yılında hayata geçen projeleri değerlendirdi. Karaismailoğlu 2021'de hayata geçecek projeler hakkında da bilgi verdi. 

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

İkinci el konut satışları yeni projeleri solladı!

Ocak-Ağustos döneminde 1 milyon 24 bin 534 konut satışı gerçekleşerek, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 42,6 artış kaydedildi. Bu yılın en ilgi çekici verilerinden biri de ikinci el gayrimenkul tercihlerinin sıfır projeleri geride bırakması oldu.  

Büyükyalı, Emlak Konut GYO'nun en çok satan projesi oldu!

Özak GYO'nun projelerinden olan Büyükyalı'nın 2020 1.Çeyrek Satışları yayınlandı. Büyükyalı projesi 2020 yılının ilk çeyreğinde 228 milyon 439 bin 49 TL değerinde 73 adet bağımsız bölümün ön satışı ile Emlak Konut GYO projeleri arasında en çok satan proje oldu.

Okan Şen projeleri Haberi

Okan Şen projeleri

Okan Şen kimdir?

Okan Şen, 1966 Yılında Mersin'de doğmuştur. 1986 yılında Selçuk Üniversitesi'nden MİMAR olarak mezun olmuştur. 1993-1995 yılları arasında Mersin'de Mimarlar Odası Başkanlığı yapmıştır.


1987 yılından itibaren serbest mimarlık yaparak bir çok projeye imza atmıştır.


2000 yılında Alanya'ya yerleşen OKAN ŞEN, 2010 yılından itibaren proje çizmenin yanı sıra, Alanya'da mülk almak ve yatırım yapmak isteyenler için inşaat yapmaktadır.


Omim Mimarlık

Omim Mimarlık, Mimar Okan Şen tarafından 1987 yılında kurulmuştur. Konularında uzman Mimar ve Mühendislerden oluşan teknik kadrosuyla çok sayıda projeye imza atmıştır.


İletişim bilgileri:

Telefon: +90 242 519 17 91  

E-mail : [email protected] , [email protected]

Adres: Güllerpınarı Mah. Sahire Tüzün Cad. 

Nesibe Hanım Apt. 1/3 Alanya / ANTALYA



Alanya Angels Home 3 projesi Nisan'da...