03 / 05 / 2024

okçular tekkesi açılış

okçular tekkesi açılış

Başbakan Erdoğan, Okmeydanı Spor ve Eğitim Vakfı Spor Tesisleri'nin açılışı ile Fetih Kupası ödül törenine katıldı...

Okçular Tekkesi yarın hizmete açılıyor!

Osmanlı Devleti zamanından kalma tarihi Okçular Tekkesi yeniden inşa edildi. Tekke yarın hizmete açılacak...

Okçular Tekkesi 29 Mayıs'ta hizmete açılıyor!

İstanbul Okmeydanı'nda yeniden inşa edilen Okçular Tekkesi, İstanbul'un Fethi'nin 560.yılında hizmete açılıyor...

Altın, dolar, borsa, bitcoin... Mert Başaran 2023'te en çok kazandıranları açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran sosyal medya hesabı X'ten 2023 yılında en çok kazandıranları açıkladı. Peki 2023'te en çok altın mı, dolar mı, borsa mı, bitcoin mi kazandırdı? 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

Son dönemlerde konut kiralarındaki artışlar pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Kira bedelini düşük bulan ev sahipleri de kira uyarlama davası ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

ŞOK Markete 2 yıl garantili elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi geliyor!

ŞOK Market 14 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta 2 yıl garantili elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi satışa çıkartılacak.

Temmuz'da açlık sınırı 11 bin 525 lira, yoksulluk sınırı 39 bin 886 lira oldu!

BİSAM tarafından yapılan hesaplamaya göre, Türkiye'de dört kişilik bir aile için açlık sınırı Temmuz ayında 11 bin 525 lira, yoksulluk sınırı ise 39 bin 886 lira olarak gerçekleşti. Peki en çok harcama hangi ürünlere yapılıyor? 

Şok marketten 16 Ağustos-30 Eylül 'Okul-Kırtasiye' kataloğu

Şok market 16 Ağustos-30 Eylül 'Okul-Kırtasiye' kataloğu yayımlandı. İşte katalogda yer alan ürünler ve fiyatları....

Altın almak isteyenlere tokat gibi rakamlar! Gram altın fiyatını gören şok olacak! 1 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

1 Ağustos altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın almak veya satmak isteyenler için güncel altın fiyatları belli oldu. Altın almak isteyenlere tokat gibi rakamlar! Gram altın, çeyrek altın fiyatını gören şok olacak! 1 Ağustos 2023 altın fiyatları.

İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Süreç nasıl ilerliyor?

İstanbul'da yer alan pek çok askeri arazi tek tek imara açıldı. Peki İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Askeri alanların imara açılma süreci nasıl ilerliyor? Hangi askeri alanlar imara açıldı? 

Türkiye’de mezunları en çok para kazanan bölümler hangileri? Lisans ve önlisans için tek tek açıklandı!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de lisans mezunlarının kayıtlı istihdam oranı yüzde 71,7 şeklinde olurken; lisans mezunlarında ortalama iş bulma süresi ortalama 13,9 ay olarak belirlendi. İşte en çok iş bulabilen ve en çok kazandıran bölümler...

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

Devlet destekli konut hesabı nasıl açılır? Konut kredisi onaylandıktan sonra ne yapılması gerekiyor?

Devlet destekli konut hesabına dair pek çok soru sormaktadır. Onlardan biri de Devlet destekli konut hesabı nasıl açılır? Olmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

Çalışanın eline daha geçmeyen asgari ücret, açlık sınırı altında kaldı!

Henüz daha işçinin eline geçmeyen yeni asgari ücretin, açlık sınırının altında kaldığı açıklandı. Türk-İş’in araştırmasında çok çarpıcı rakamlar ortaya çıktı. İşte detaylar…

Asgari ücret cebe girmeden eridi! Açlık sınırı açıklandı

Yükselen enflasyon ile paralel ilerleyen hayat pahalılığı insanları korkutur boyuta geldi. Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'nun ocak ayı Açlık-Yoksulluk Araştırması’na göre, çekirdek ailenin açlık sınırı 9 bin 769 lira ile asgari ücreti çok geride bıraktı.

Açlık sınırı Ekim'de 8 bin lirayı aştı! En çok zam sebzeye ve süte geldi!

Açlık sınırı Ekim'de 8 bin lirayı aştı. İşte açlık ve yoksulluk sınırı ile ilgili o son dakika verileri...

okçular tekkesi açılış Haberi

okçular tekkesi açılış


Törende konuşan Erdoğan, "Bizler, insanı hiçbir zaman etnik kökeniyle, inancıyla, mezhebiyle değerlendirmedik, değerlendirmeyiz. Biz, Yunus’un deyimiyle hareket ettik, hareket ediyoruz. Tarih boyunca nasıl insani değerleri yücelttiysek, nasıl insanı insan olduğu için sevdiysek, bugün de aynısını yapıyor, tüm dünyada insani değerleri, tüm dünyada barışı, dayanışmayı en güçlü şekilde savunuyoruz. Bölgesel meselelerde, küresel meselelerde, çıkarları değil, etnik, dinsel, mezhepsel unsurları değil; sadece ve sadece adaleti, sadece ve sadece eşitliği gözetiyor, dünyanın ancak bu şekilde yaşanabilir bir yer olacağına samimiyetle inanıyoruz." 


Hükümetin yoğun mücadelesi ve yoğun girişimleri sayesinde uzun yıllardır Türkiye'ye ağır bedeller ödeten terör meselesinin artık çözüm aşamasına geldiğini belirten Erdoğan, "Bu meseleyi kararlılıkla takip ediyoruz. Şiddetin sona ermesiyle birlikte şimdi artık demokratikleşmeye, kalkınmaya, ilerlemeye odaklanıyor, 81 vilayetimizi çok daha büyük hizmetlerle...